Όλα για την νίκη και ποδαρικό με το δεξί στο 2013!

Ο Άρης υποδέχεται στις 3 μ.μ. (PRESSARIS-LIVE) τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου και αποφασιστικού δεύτερου γύρου, θέλοντας την νίκη, τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και φυσικά να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στο 2013.

«Είναι κρίσιμο και σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο από βαθμολογικής άποψης και θέλουμε να το κερδίσουμε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη νέα χρονιά και τον δεύτερο γύρο. Όμως από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγχώσουμε τους παίκτες» δήλωσε από την πλευρά του ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Ο Βελλίδης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ο Καζναφέρης δεξιά και ο Μαργαρίτης αριστερά στην άμυνα, ο Πουλίδο με τον Γιαννίτση θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αμυντικά χαφ θα παίξουν Κοέλιο, Παπαστεριανός  και στις πτέρυγες, δεξιά ο Καραγιάννης και αριστερά ο Σουνάς.

Στην επίθεση ο Γιαννιώτας φώναξε παρών, ενώ προωθημένος αναμένεται να είναι ο Αγγελούδης.

Στην αποστολή είναι και ο Αγκάνθο, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί. Ίσως αν κρίνει ο Ισπανός προπονητής μπει στα τελευταία λεπτά.

Η 18μελής αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Χωρίς τους πρώην κίτρινους Κουλουχέρη, Αραβίδη και Μενδρινό θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αντίθετα, συμμετέχει κανονικά στην αποστολή ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Η αποστολή του Πανιωνίου όπως την επέλεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ανδράλας, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ντούνης, Καμπάνταης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Οκόγιε, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σμυρλής, Μπούζας.

Ο Θανάσης Γιάχος από την Χίο θα κάνει… ποδαρικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πρώτο παιχνίδι του Άρη μέσα στο 2013 κόντρα στον Πανιώνιο. Βοηθοί: Καρσιώτης, (Κορινθίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Τέταρτος: Θάνος (Γρεβενών).

 

 

 

To Top