ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μιλούνοβιτς: «O Μπράνα είχε προαίσθημα για την… ασίστ»

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς πήρε το… όπλο του, οδηγεί επιθετικά τον Άρη το τελευταίο διάστημα, δικαιώνοντας για μία ακόμα φορά τους «κιτρινόμαυρους» που το καλοκαίρι επιθυμούσαν διακαώς την απόκτησή του.

Στην αρχική του τοποθέτηση, στην “Arena Press”, ο 24χρονος εξτρέμ, εστίασε στο «τρίποντο» επί του ΟΦΗ, το περασμένο Σάββατο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Η νίκη ήταν πολύ σημαντική, καθώς μας έδωσε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να “χτίσουμε” στα επόμενα ματς ένα σερί που θα μας δώσει τη δυνατότητα να καλύψουμε την διαφορά από την πρώτη θέση».

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε τονίσει ότι με την επιστροφή στο Χαριλάου, η ομάδα θα είναι πρώτη. Το πιστεύεις;

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολλά και μαζεμένα τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά μην ξεχνάμε ότι στον δεύτερο γύρο θα τα έχουμε στο γήπεδό μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μην χάσουμε βαθμούς, ειδικά τώρα, που κάνουμε μία καλή πορεία».

Ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, έχετε ελπίδες πρόκρισης.

«Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι θα παίξουν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι, ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά είμαστε Άρης και πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς σε κάθε αγώνα».

Υπάρχει εξτρα κίνητρο απέναντι στη Λαμία, εξαιτίας της βαριάς ήττας στο φιλικό του καλοκαιριού;

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε τη νίκη, γιατί είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και καθοριστικό, όπως και όλα τα άλλα. Είχαμε αποφασίσει τότε ότι στα επίσημα δεν θα έχουμε ξανά αυτή την εικόνα. Εμείς θα καθορίσουμε τη μοίρα μας φέτος, όλα είναι στο χέρι μας».

«ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ»

Το γκολ του Λούκα Μιλούνοβιτς με το οποίο ο Άρης πήρε τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ ήταν το τέταρτο στα πέντε τελευταία ματς των «κιτρινόμαυρων» για τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος έχει ήδη φτάσει τα επτά τέρματα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης για φέτος:

«Θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχω βρει τον ρυθμό μου, τον καλό μου εαυτό και είτε αγωνίζομαι βασικός, είτε αναπληρωματικός θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Το ότι το καταφέρνω και σκοράρω συχνά με κάνει χαρούμενο, αρκεί να συνδυάζονται τα γκολ και με νίκες».

«Ο Μπράνα (σ.σ. Ίλιτς) μου είχε πει, πριν από το ματς ότι θα μου δώσει ασίστ για γκολ. Είχε αυτό το προαίσθημα. Είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα και εμπειρία. Όταν παίζει δίπλα μου, νιώθω ασφάλεια»

-«Περίμενα πως και πως να παίξω σε ένα γεμάτο Χαριλάου. Η στήριξη στο ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν απίστευτη. Το πάθος μεταφέρθηκε και στο γήπεδο και νομίζω ότι αποδείξαμε σε μεγάλο βαθμό ποια είναι η αξία μας».

«Μετά από 12 ματς στην κατηγορία, είμαι πλέον βέβαιος πως πολλές φορές είναι πιο δύσκολη και από τη Σούπερ Λίγκα. Δυνατές έδρες και δύσκολοι αγωνιστικοί χώροι. Πέρα από την ποιότητα που έχουμε, απαιτείται υπομονή και πάθος»

To Top