ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλα τα τελευταία στοιχεία για το μοιραίο τροχαίο! Ποια τα αναπάντητα ερωτήματα

Ολο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής στο οποίο σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι και ένα 3χρονο αγοράκι.

Ωστόσο η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο και κυρίως το τι προηγήθηκε της εκτροπής τους Πόρσε και της πτώσης της σαν βολίδα πάνω στο σταθμευμένο Honda Civic, καθώς πολλές πτυχές της υπόθεσης παραμένουν στο σκοτάδι.

Το μυστηριώδες δεύτερο αυτοκίνητο

Ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου, ο πατέρας του 3χρονου αγοριού που σκοτώθηκε ακαριαία μέσα στο Honda Civic μαζί με την 33χρονη μητέρα, δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες.

«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να “πατιόντουσαν” (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε “χρειάζεσαι βοήθεια”… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι. Πρόσθεσε ακόμη ότι το Audi είχε βουλγάρικες πινακίδες.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η τροχαία έχει πάρει το υλικό από τις κάμερες τις εθνικής οδού ανά 4-5 χιλιόμετρα και από την αμέσως προηγούμενη κάμερα και από το σημείο της πρόσκρουσης δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα μπροστά από την μοιραία Πόρσε.

«Δεν ήθελαν να σκοτωθούν ούτε να σκοτώσουν την οικογένειά μου»

«Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό. Είχα περάσει διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα ότι ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συμβαίνει να μην τύχει ούτε στον χειρότερο εχθρό, να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη την οικογένειά σου καμένη» είπε ο Υπάτιος Πατμάνογλου μιλώντας στο «Ε»

Όλα έγιναν μέσα σε 5 – 10 δευτερόλεπτα, είπε: «Ξαφνικά κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός και νόμιζα ότι η έκρηξη ήταν μέσα από την τουαλέτα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, βγήκα να πω στη γυναίκα μου “α ρε κοριτσάκι μου, τι πήγα να πάθω” και βλέπω την οικογένειά μου καμένους».

Μιλώντας στο protothema ο Πατμάνογλου λέει:  «Σίγουρα η γυναίκα μου θα τα είδε όλα, θα είδε το αμάξι της να έρχεται πάνω της αλλά για να μην προλάβει να κάνει τίποτα θα έφυγαν ακαριαία. Τους φίλησα και τους αποχαιρέτησα. Είδα τα πάντα. Δεν έζησε κανείς. Μόνο τα κλειδιά μου και το κινητό μου έχω, τίποτα άλλο. Μόνο το κινητό μου πετάχτηκε από μέσα. Θέλω να δώσω συλλυπητήρια και στις άλλες οικογένειες. Τα παιδιά αυτά δεν ήθελαν ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν την οικογένειά μου. Συλλυπητήρια και σε αυτή τη μάνα που κάηκε το παιδί της».

Οικογένεια Βακάκη: Ο Θεός μας ζητά να ζήσουμε με το αφόρητο

Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.

Η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

Ανδρέας Γεωργακόπουλος: Το τέταρτο θύμα της τραγωδίας

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν το τέταρτο θύμα της τραγωδίας. Φίλος του Γιώργου Βακάκη, ο Γεωργακόπουλος βρισκόταν, όπως όλα δείχνουν, στη θέση του συνοδηγού. Η σορός του σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο.

Υπήρξε παιδικός φίλος του Γιώργου και συμμαθητής του στη Σχολή Μωραϊτη. Ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρία, ενώ οι γονείς του είναι γιατροί με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του 24χρονου θα γίνει την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Συγκλονίζει η μητέρα του συνοδηγού

H κυρία Έλενα Μπούζα, μητέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον άδικο χαμό του παιδιού της.

“Στεναχωριέμαι απέραντα για το παιδί μου, ήταν ένα παιδί εκλεκτό με πολύ μέλλον μπροστά του, μόνο καλό είχε κάνει στον κόσμο, ένα ιδιαίτερο παιδί με χαρίσματα και λυπάμαι που έφυγε άδοξα και νωρίς με αυτό τον βίαιο τρόπο, δήλωσε στο protothema.gr και συνέχισε: “Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Μετσόβιο πολυτεχνείο και ήθελε να κάνει μεταπτυχιακά στα οικονομικά, να συνδυάσει τη Μηχανολογία με τα οικονομικά. Ήταν ένα δυνατό μυαλό, έβαζε στόχους και τους πετύχαινε και είμαι σίγουρη ότι θα πετύχαινε στη ζωή του. Είχε ετοιμάσει το μέλλον του να πάει στο εξωτερικό και να συνεχίσει τις σπουδές του”.

Η ίδια γνώριζε ότι ο μικρός της γιος θα πήγαινε με φίλους εκδρομή για την Καθαρά Δευτέρα ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν θα γυρνούσε πίσω στο σπίτι όπου έμεναν μαζί. “Με τον Γιώργο Βακάκη ήταν φίλοι καλοί από το σχολείο, από τη σχολή Μωραΐτη και συνέχισαν να είναι αγαπημένοι. Είναι μεγάλο παιδί, είχε τους φίλους του και δεν είναι σε μια ηλικία που ανακοινώνει στην μητέρα του πού θα πάει. Με πήραν τηλέφωνο από την Τροχαία και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το δυστύχημα ήταν τραγικό. Έφυγαν τέσσερις άνθρωποι άδικα”.

 

Πηγή:  thetoc.gr

To Top