Όλα τώρα αρχίζουν για τον Άρη!

«Ο Άρης, κύριοι που διαφεντεύετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ζει! Δεν βασιλεύει, αλλά ζει! Αν τον αφήσετε και σταματήστε να βάζετε τρικλοποδιές, θα ζήσει και φέτος! Ευχής έργον είναι να πήραν όλοι το μήνυμα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας! Η νίκη με 1-0 με το γκολ του Τάτου στο 82′ κρατάει τον Άρη ζωντανό! Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα τώρα αρχίζουν»!

Αυτή ήταν η εισαγωγή του PRESSARIS στην περιγραφή του αγώνα με τον Ατρόμητο. Συνολικά 61 λέξεις που καταγράφουν το τι έγινε το Σάββατο στο Περιστέρι καθώς και το μήνυμα της προσπάθειας των κίτρινων.

Με πιο απλά λόγια: το «παιχνίδι» τώρα αρχίζει για τους κίτρινους. Έχει αποκτήσει ένα μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα, ξέρει ότι μπορεί να διεκδικήσει στα ίσια την παραμονή του και κυρίως ότι έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Δεν είναι μικρό πράγμα να κυριαρχείς στο ματς της ιστορίας σου, παίζοντας με δέκα παίκτες και κόντρα τη διαιτησία!

Ο Άρης παρέμεινε ζωντανός και όλα τώρα αρχίζουν. Ο Σούλης Παπαδόπουλος από την πλευρά του προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και έδωσε κι αυτός την δική του… περιγραφή στην νίκη των κίτρινων. «Αυτό που είπα στους παίκτες μετά τον αγώνα ήταν ότι αν θέλουμε να είναι ιστορική η νίκη επί του Ατρομήτου, πρέπει να πάρουμε και τα άλλα δύο παιχνίδια ή να μείνει ο Άρης στην κατηγορία. Αλλιώς δεν θα έχει καμιά αξία». Μήπως έχει άδικο;

Οι κίτρινοι με δυο νίκες με Αστέρα την Κυριακή και εκτός μέσα στην Ξάνθη στην 30η αγωνιστική είναι αγκαλιά με την παραμονή.

Η νέα αρχή, ο Άρης πάει για μια ακόμη κάθε αγωνιστική. Κι όπως σημείωσε ο 46χρονος προπονητής του: «Πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι το παιχνίδι με τον Αστέρα. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα έχουμε άγχος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς»…

To Top