«Άσος» από το μανίκι η επιστροφή Νταμαρλή

Ο Άρης κατέβηκε στο Περιστέρι με σημαντικές απουσίες, όπως ήταν αυτές των Κοέλιο, Ζαραδούκα και Ζαραδούκα, με αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος να παρατάξει μία ενδεκάδα με εκπλήξεις.

Ο 46χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Παπαζαχαρία δεξί μπακ και τοποθέτησε τον Νταμαρλή στον άξονα της άμυνας δίπλα στον Πουλίδο. Αριστερά έπαιξε ο Μαργαρίτης.
Στα χαφ ο Παπαδόπουλος έβαλε τους Οικονομόπουλο και Τριανταφυλλάκο πίσω από τον Τάτο που είχε επιτελικό ρόλο, τον Καζναφέρη δεξιά και τον Γιαννιώτα αριστερά με τον Αγκάνθο στην κορυφή.

Όλα αυτά μέχρι την αποβολή του Ισπανού. Ο Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να γυρίσει την ομάδα του σε 4-4-1 κλείνοντας τους χώρους και με μοναδικό προωθημένο τον Τάτο που έπαιρνε βοήθειες από τον Γιαννιώτα.

Η αλήθεια είναι όλα «βγήκαν» στον Παπαδόπουλο και ειδικά αποτέλεσε άσος από το μανίκι του η χρησιμοποίηση του Νταμαρλή. Σε μια άγνωστη για τον νερό θέση, η προσφορά του ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Με καλές τοποθετήσεις και ψυχραιμία τα πήγε περίφημα και φώναξε παρών μετά από αρκετό καιρό, σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

To Top