Όλη η (αποκαλυπτική)… ανάκριση του Γιαννιώτα με πολλές ειδήσεις! (video)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας για περισσότερο από μία ώρα… “ανακρίθηκε” από τους φιλάθλους, βγάζοντας αρκετές ειδήσεις. Παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο άσος του Αρη αναφέρθηκε στο μέλλον του, στην τωρινή του ομάδα, για τις προτάσεις που είχε από ελληνικές ομάδες, αλλά και για το ενδεχόμενο του εξωτερικού. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στις ερωτήσεις του κόσμου στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού.

Αν υπήρξε ενδιαφέρον για την ΑΕΚ: Υπήρξε ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό για μένα, αλλά προτίμησα να μείνω στον Αρη για να βοηθήσω την ομάδα.

Αν θέλουν οι παίκτες του Αρη να πάρουν εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου: Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε μια “εκδίκηση”, γιατί πρώτον, νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε και δεύτερο να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Αν η οικονομική κρίση έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες όπως τον ίδιο: Αυτό που λες είναι αντικειμενικό, γιατί υπάρχουν παιδιά που και πέρυσι έπαιρνα τις ευκαιρίες τους, αλλά τα περί κρίσης είναι απλά λόγια και το μόνο που μένει είναι να αποδείξουμε ότι δεν μένουμε στα λόγια

Αν ο Μιχαλήτσος ήταν η καλύτερη λύση για τον Αρη: Σίγουρα ο κ. Μχαλήτσος έχει έρθει στα δύσκολα για άλλη μια φορά. το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να κερδίζομε με οποιοδήποτε προπονητή. Ο Μιχαλήτσος είναι έλληνας, ξέρει τις ιδιαιτερότητες και νομίζω πως θα μας κάνει καλό.

Αν ενόχλησε τους παίκτες η φυγή του Αλκαράθ: Μας ενόχλησε ότι έφυγε χωρίς να χαιρετήσει γιατί ήταν ο προπονητής και θεωρώ πως αυτό ήταν το σωστό.

Αν θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ: Οπως έχω πει, προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό και στον ΠΑΟΚ δεν θα πήγαινα ποτέ .

Αν προετοιμάζεται διαφορετικά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Οπως βλέπουμε τα παιχνίδια τα υπόλοιπα έτσι βλέπουμε και του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ντέρμπι, πρέπει να σκεφτούμε παραπάνω πράγματα και νομίζω πως ο κάθε παίκτης ξέρει τι θα κάνει την Κυριακή.

Αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα: Θα εξαντλήσω τις πιθανότητες για το εξωτερικό, αν δεν τα καταφέρω, τότε θα κοιτάξω την Ελλάδα στην οποία προτεραιότητά μου είναι ο Αρης.

Αν του έχει γίνει πρόταση για ανανέωση: Πρόταση επίσημη δεν μου ΄χει γίνει, απλά μου ανέφεραν οι άνθρωποι της προηγούμενης διοίκησης ότι θέλουν να μείνω και η απάντηση στο εάν θα ανανέωνα είναι “ναι”.

Σε ποιο πρωτάθλημα θέλει να αγωνιστεί: Στο Γερμανικό.

Τι ομάδα είσαι στο εξωτερικό και που θα ήθελε να αγωνιστεί: Είμαι Ρεαλ, αλλά θα ήθελα να αγωνιστώ στη Γερμανία.

Για τα νεύρα του στα παιχνίδια:  Είναι στο DNA μου.

Αν μπορεί ο Αρης να νικήσει τον ΠΑΟΚ: Δεν είναι το τι νομίζω εγώ, το θέμα είναι πως θα μπούμε στο γήπεδο και πως θα είμαστε στα 90 λεπτά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά δεν τους φοβόμαστε.

Αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αγωνίζομαι ήδη σε μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό.

Για τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια: Σίγουρα έχει παίξει ρόλο ο τραυματισμός μου, αλλά υπάρχει ένας άλλος παράγοντας η κόπωση, διότι δεν έχω σταματήσει λεπτό από πέρυσι και νομίζω πως όλοι οι παίκτες περνάνε ντεφορμάρισμα γιατί είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές.

Αν μπορεί να σωθεί ο Αρης: Το θα σωθούμε δεν περίμενα να το πω ποτέ, είναι μια λέξη που δεν ταιριάζει στον Αρη, αλλά είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε την έκπληξη, όχι απλά να σωθούμε.

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: Η θέση μου είναι δεξιά αριστερά στα άκρα. τώρα όταν ο προπονητής με χρειάζεται οπουδήποτε θα αγωνιστώ. Μακάρι να πετύχω γκολ και να κερδίσει η ομάδα μου.

Αν θα πέσει ο Αρης: Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και ξεχνάμε αυτό το σενάριο.

Για την αντίδραση του στην αλλαγή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα: Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν κακή. Ζήτησα συγγνώμη απο τον προπονητή, αν και το φταίξιμο δεν ήταν δικό μου και ζήτησα συγγνώμη κυρίως απ΄ τους συμπαίκτες μου.

Ποιον ποδοσφαιριστή θαυμάζει: Ο Μέσι για το ήθος και τις ικανότητές του. Αν και είμαι Ρεάλ…

Αν παίζει το συναίσθημα ή ο επαγγελματισμός στο ποδόσφαιρο: Παίζω με το συναίσθημα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω ποτέ εναντίον του Αρη.

Αν έχει φίλους παίκτες του ΠΑΟΚ: Φυσικά και έχω, όπως τον ΣΔταφυλλίδη και τον Πέλκα απο την εθνική ελπίδων.

Αν αδικήθηκε ο Αρης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: Η αποβολή του Τσούπρου δεν ήταν, αλλά όταν δεχτείς στο 96 γκολ οφ σαιντ νιώθεις αδικημένος.

Για το μέλλον του και για τα μετεγγραφικά: Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά ονείρων και το δικό μου είναι να αγωνιστώ έξω.

Για τη συνεργασία του με τον Αγκάνθο: Η συνεργασία με τον Αγκάνθο είναι σαν δάσκαλος με μαθητή, για το άλλο είναι θέμα προπονητή.

Για τις ατομικές ενέργειες μέσα στο παιχνίδι: Το οτι χάνω μερικές φορές τη μπάλα είναι και θέμα εμπειρίας. Μέσα από τη δουλειά μπορώ να διορθωθώ

Για τον Κωνσταντινίδη του ΠΑΟΚ: Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι μικρότερος από μένα, άρα οι διαφορές είναι λίγες και του εύχομαι ότι καλύτερο

Το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει: Το ψαράκι με τον Παναθηναϊκό

Πως αισθάνεται όταν αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους στο πλευρό του: Δεν έχω παίξει ποτέ με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά ανυπομονώ

Αν ονειρεύεται το Μουντιάλ: Οπως κάθε έλληνας παίκτης

Με ποιον προπονητή ξεχωρίζει στον Αρη: Με όλους είχα καλή συνεργασία. Ξεχωρίζω τον Πρόμπιερζ και τον Πασιαλή που με πίστεψαν.

Αν αποτελεί πρόβλημα η έλλειψη έμπειρων παικτών στην ομάδα:  Τεράστιο πρόβλημα, αλλά νομίζω οι μεγάλοι που υπήρχαν συν τις προσθήκες κάλυψαν το κενό.

Για τη φυγή Ελλήνων παικτών από τον Παναθηναϊκό: Αυτό που γίνεται στον ΠΑΟ δεν είναι οτι καλύτερο. Είναι λάθος…

Για το χαρακτηρισμό που δίνουν κάποιοι ως Καραγκούνη2: Εύχομαι να κάνω τα μισά απ΄ αυτά που έχει κάνει ο Καραγκούνης. Είναι απο τους κορυφαίους Ελληνες παίκτες

Αν υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό: Υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί

Για τη συμπεριφορά του Κατίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: Δεν συμφωνώ με τη συμπεριφορά του. είναι φίλος μου και τον αγαπάω, αλλά όλα είναι θέμα επιλογών

Για ποιο λόγο κρατά την μπάλα αρκετή ώρα στην κατοχή του: Οταν κάνω κατάχρηση της μπάλας, είναι εντολή προπονητή για να βρω διαδρόμους και υπάρχει ο παράγοντας της έλλειψης πείρας

Αν θα ήθελε να γίνει σημαία του Αρη: Μακάρι να διορθωθούν τα πράγματα στην Ελλάδα στα οικονομικά και γιατί όχι και να μη μείνω στην ομάδα που αγαπώ και μ΄ αγαπάει

Τι συμβουλεύει τους νέους να κάνουν για να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο: Ακούς τους γονείς σου γιατί είναι οι μόνοι που σ΄ αγαπούν πραγματικά. Να διαλέξεις τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου και πολύ δουλειά

Αν είναι Αρης: Δεν γεννήθηκα Αρης, αλλά μεγάλωσα μέσα στον Αρη, οπότε είναι μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου και κανείς Αρειανός δεν στενοχωριέται πιο πολύ όταν χάνει η ομάδα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

To Top