«Όλη η γη για πάρτη σου, ένα τσιγάρο δρόμος»! (photogallery & videos)

Η… τρέλα αυτού του κόσμου, η αγάπη του και η δίψα του να βοηθήσει τον Άρη κάνουν κάθε φορά την υπέρβασή τους. Η ομάδα μπάσκετ του Άρη δεν είναι (ούτε αυτή τη φορά) μοναχή της στην Ολλανδία! Το Γκρόνιγκεν κιτρίνισε… Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς…

«Χιλιόμετρα γράφουν και τραγουδούν…» οι φίλαθλοι του Άρη και δίνουν δυναμικό παρών σε κάθε γήπεδο της Ευρώπης, χωρίς να νοιάζονται κόπων και εξόδων. Σε όλα τα αθλήματα, σε κάθε γήπεδο.

Μετά την παρουσία των κιτρινόμαυρων φιλάθλων στο μακρινό Βίλνιους της Λιθουανίας, το… Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας μοιάζει τοποθεσία… εντός έδρας. Και ο Άρης δεν είναι μοναχός ούτε στο Γκρόνιγκεν!

Οπαδοί των κίτρινων από την Βόρεια Ευρώπη, από την Ολλανδία και το Βέλγιο, από το Έσσεν της Γερμανίας, αλλά και από την Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και Καβάλα έχουν φτάσει ήδη στο γήπεδο της Γκαστέρα, προκειμένου να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά: να υποστηρίξουν την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην προσπάθεια να φέρει στη Θεσσαλονίκη άλλο ένα “διπλό”. Με πάθος και δυνατή φωνή…

Τα σχόλια των Ολλανδών φιλάθλων είναι μόνο θετικά, όταν είδαν τα κίτρινα κασκόλ και τα σκουφάκια να ξεπροβάλλουν… Για τους ξένους αυτό είναι κάτι ξεχωριστό και πρωτόγνωρο, για τους φιλάθλους του Άρη είναι απλά η κατάθεση αγάπης και συμπαράστασης.

Το σύνθημα «Όλη η γη για πάρτη σου, ένα τσιγάρο δρόμος» δεν βγήκε τυχαία…

Οι φίλαθλοι των κίτρινων πάνω από σαράντα, φορώντας όλοι τους κίτρινα, κατά την παρουσίαση του Άρη έκλεψαν την παράσταση και ετοιμάστηκαν για το… κυρίως μενού.

Αυτός ο κόσμος δίνει πολλά, προσφέρει την αγάπη του, αξίζει πολλά…

Δείτε εικόνες από το «Martini Plaza»:
{gallery}karaoglanidis/gasterra{/gallery}

Οι οπαδοί του Άρη… τρελαίνουν και την Ολλανδία:
{youtube}J4CGuR1GON4|640|360|1{/youtube}

Απίστευτος παλμός στην εξέδρα:
{youtube}-DglWmeo4nE|640|360|1{/youtube}

To Top