“Όλη η ουσία στα ματς με Πανσερραϊκό και Καβάλα-Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Πόι…”

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε για την τεράστια συνεισφορά του Μάουρο Πόι στην προσπάθεια της ανόδου, ενώ χαρακτήρισε α παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Καβάλα ως τα πλέον καθοριστικά για το μέλλον των “κίτρινων”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την -χθεσινή και όχι μόνο- παρουσία του Μάουρο Πόι: “Είναι ο κορυφαίος του Άρη και του πρωταθλήματος.Κάνει την διαφορά από την πρώτη μέρα που ήμασταν εκεί. Έκανε τη διαφορά και στην προπόνηση.Ήταν αναντικατάστατος και το έβλεπε όλος ο κόσμος όχι μόνο εγώ.Είναι ο άνθρωπος που κάνει την διαφορά και θα παίξει βασικό ρόλο στην άνοδο”.

Για την αποτελεσματικότητα στην επίθεση του Άρη και αν διακρίνει αγωνιστική βελτίωση: “Σίγουρα είναι πολύ θετικό, αλλά πρέπει να τα δούμε όλα με πιο καθαρό μυαλό. Ξέραμε πολύ καλά ότι αυτά τα παιχνίδια ο Άρης θα τα κερδίσει, Τα πιο δύσκολα ήταν με Δράμα που το έχασε και με Πανσερραϊκό, Καβάλα. Εκεί είναι όλη η ουσία. Η ομάδα είναι σε φόρμα αλλά καθοριστικά είναι αυτά τα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Καθοριστικά παιχνίδι είναι αυτά με τις ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία με σένα. Προσφέρει ψυχολογία ο Άρης, όχι μόνο στους παίκτες αλλά και στoν κόσμο που ακολουθεί την ομάδα. Το αν είναι πιο βελτιωμένος ο Άρης απ΄όταν ήμασταν εμείς στην ομάδα θα φανεί στο τέλος στο τελικό ταμείο. Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ από τώρα”.

To Top