Όλη η συνέντευξη Γουλιέλμου για το χθες, το σήμερα και το αύριο! “Όποιος δεν θέλει το καλό της ΚΑΕ θα μας βρει μπροστά του”

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης μίλησε για όλα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την Κυριακή (29/09).

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά τα όσα είπε το μεσημέρι στο Yellow Radio 92,8:

Αυτές είναι μέρες χαλάρωσης για εσάς καθώς καταφέρατε να λύσετε τα προβλήματα της ομάδας.

Δεν είναι έτσι, δεν είναι μέρες χαλάρωσης, είναι το ακριβώς ανάποδο. Να τα πω εν τάχει. Δεν είναι μόνο δική μου προσπάθεια, είναι μεγάλη ομάδα ανθρώπων. O Χάρης Παπαγεωργίου, οι άνθρωποι της ΚΑΕ, ο Bιίκτορ Σανικίτζε, ο Σούλης Μαρκόπουλος, είμστε τυχεροί που είναι κοντά μας. Ήταν είναι και θα είναι πάντα κοντά στον Άρη. Έχουμε επίσης τον βοηθό του κ.Σανικίτζε, τον Άκη Παρταλίδη, το διοικητικό μας συμβούλιο με προσωπικότητες που μας βοηθούν πολύ. Υπάρχουν και πολλοί ακόμη βέβαια.

Μοιράζεστε την επιτυχία.

Αν δεν υπήρχε ο Χάρης, δεν θα γινόταν τίποτα. Αν δεν υπήρχε ο Βίκτορ, επίσης και ο Σούλης Μαρκόπουλος. Πολλοί άνθρωποι είναι κομμάτι της ομάδας που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο του Άρη, παλέυουμε με αγάπη. Συνεπώς το “μπράβο” δεν αξίζει μόνο σε εμένα αλλά σε όλους μας. Πρέπει και όλοι οι άλλοι να πάρουν το μπράβο τους. Δεν ξεκουράζομαι, χθες πήραμε το πιστοποιητικό. Σήμερα, αυρίο και γενικώς αυτή η εβδομάδα είναι του μπασκετικού Άρη, Γίνονται τα αποκαλυπτήρια και φέτος κάναμε μια ομάδα πολύ καλύτερη, της αξίζει η συμπαράσταση.

Τα μηνύματα των συνεργατών σας από την ΚΑΕ αυτό δείχνουν.

Τα διαρκείας ακόμη δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ναι αλλά από χθες γίνεται χαμός. Δεν ξέρουμε ακριβή αριθμό.

Φέτος πρέπει να γίνει πραγματικότητα αυτό που λέγαμε από την πρώτη μέρα. Ότι ο Άρης είναι ο κόσμος του και να γίνουμε μια αγκαλία. Πρέπει σε αυτά τα τρία ματς να κερδίσουμε και ο κόσμος είναι η ψυχή μας γιατί και εγώ και όλοι εμείς στο τέλος, είμαστε ένας απ’όλους. Άρα όλοι πρέπει να παλέψουμε. Όχι ότι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, θυμόμαστε όλοι την γενική συνέλευση.

Μπορούσαν να λυθούν νωρίτερα τα ban;

Πάρα πολλοί πολέμησαν τον Άρη σε αυτή την διαδικασία.

Άνθρωποι εκτός Άρη;

Άτομα που παλιά ήταν στον Άρη. Το πολέμησαν με πολλούς τρόπους, αλλά αυτή δεν είναι η σωστή στιγμή. Όταν γίνει αυτή η συζήτηση, δεν πρόκειται να μείνουν στο σκοτάδι τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Με τον Γουίβερ υπάρχει διακανονισμός;

Υπάρχει μια μικρή εκκρεμότητα αλλά θα λυθεί. Οι προηγούμενες διοικήσεις άφησαν τόσες εκκρεμότητες.

Του Γουίβερ την ανακαλύψατε μετά;

Όχι, αλλά υπάρχουν άλλες που εμφανίστηκαν π.χ οφειλές του 2004. Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι και επαναλαμβάνω πως η λύση είναι μια, να ενισχύσουμε την ομάδα και να την φέρουμε στην θέση που της αξίζει.

Μπορείτε να το πετύχετε αυτό;

Χωρίς την βοήθεια του κόσμου όχι. Πρέπει το Παλέ σε 13 ματς να είναι γεμάτο, ο καθένας να βοηθήσει όπως μπορεί. Σε αυτό το θέμα γίνεται πολλή δουλειά που υπάρχει μια μεγάλη ομάδα που βοηθάει πολύ, ίσως εγώ βοηθάω λιγότερο απ’όλους σε αυτό το κομμάτι. Μην βλέπετε μόνο τον Γουλιέλμο, είναι μια μεγάλη οικογένεια μέσα στον Άρη.

Πιστεύετε ότι ο Άρης θα μπορέσει να ανταπεξέλθει;

Δεν υπάρχει ερώτημα. Πρέπει και οφείλει.

Όμως μόνο με την στήριξη του κόσμου, δεν λύνεται το χρηματικό κομμάτι.

Δεν είπε κανείς ότι δεν θα βοηθήσω και από την τσέπη μου. Υπάρχει αυτή η μανία του κόσμου να μαθαίνει τα ποσά. Το θέμα είναι να τελειώνουν τα προβλήματα.

Είχαμε την δέσμευση σας.

Αυτό παλεύω να κάνω.

Το ρόστερ έχει κλείσει;

Αυτό είναι το ρόστερ ναι. Θέλω να σας πω ότι όλη η ομάδα μας φέτος δεν είχε καλόκαίρι. Είμαστε από τρεις μήνες πολύ έντονης εργασίας. Κάναμε μια ομάδα που θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να της δώσουμε τα τριπλά λεφτά. Κάναμε τις επιλογές μας με πολλή προσοχή, τσιγκουνιά και με μεγάλη καθυστέρηση. Όσο καθυστερείς βέβαια μπορείς να φέρεις πολύ ποιοτικούς παίκτες με λιγότερα χρήματα. Αν κλείναμε το ρόστερ νωρίτερα, δεν θα είχαμε αυτούς τους παίκτες.

Τι συνέβη με τον Γιάνκοβιτς; Γιατί δεν υπογράφει;

Ποια ομάδα δεν τον ήθελε; Μην υποβιβάζουμε κανέναν. Όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν. Όμως δεν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να πληρώσουν αυτά που θέλει και φυσικά αξίζει ο παίκτης.

Όσο δεν υπογράφει, υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει;

Αν υπάρχει χώρος στο μπάτζετ της ομάδας ναι. Αλλά αυτή την στιγμή το ρόστερ είναι γεμάτο, οι παίκτες που έχουμε τώρα θα έπρεπε να παίζουν στην Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε χρόνο και για τα νεαρά παιδιά της ομάδας, έτσι πρέπει να κάνει ο Άρης. Άρα δεν έχω απάντηση, η επιθυμία μας φυσικά θα ήταν ναι, να ήταν ο Γιάνκοβιτς.

Πως σας φαίνεται η συνεργασία του Βίκτορ Σανικίτζε με τον Σούλη Μαρκόπουλο;

Ας αφήσουμε την εμπειρία να μας οδηγήσει. Προφανώς όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι είναι σωστή η επιλογή. Καθημερινά, το τελευταίο τρίμηνο δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη. Έχω “καταστρέψει” την χαρά του αθλητισμού. Εγώ φεύγω πάντα προβληματισμένος, ένα χόμπι είχα τον Άρη, πλέον δεν είναι.

Τί γίνεται με το θέμα του γηπέδου;

Ανακοινώθηκε νέα διοίκηση αλλά δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Γίνεται προσπάθεια να πάρει ο Άρης το Παλέ και δικαιωματικά και ιστορικά ανήκει στον Άρη. Γι’αυτό θα παλεύει συνεχώς ο Άρης.

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού έχουν γίνει συζητήσεις;

Τον έχω ενημερώσει για τα προβλήματα της ΚΑΕ, θέλω να τον ευχαριστήσω και δημοσίως γιατί μεσολάβησε για να λυθούν κάποια θέματα. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε. Το Παλέ πρέπει να “καταλήξει” στον Άρη!

Πρέπει να σταθεί αρωγός και ο Ερασιτέχνης.

Δεν νομίζω ότι η διάθεση του Ερασιτέχνη είναι να ναυαγήσει το σχέδιο.

Υπάρχει νέα διοίκηση, πως είναι η σχέση σας;

Πολύ καλή, ο Λευτέρης ήταν πρώην σύμβουλος. Θα πω “νερό και αλάτι”. Όποιος δεν θέλει το καλό της ΚΑΕ, θα μας βρει όλους μπροστά του. Ο Ερασιτέχνης είναι παράλογο να μην θέλει το καλό. Καλύτερα να μείνουμε στα θετικά, πρέπει να πουλήσουμε 5000 διαρκείας, να βοηθήσουν χορηγικά την ομάδα, να πάρουμε τις νίκες, να κάνουμε ξανά τον Άρη μεγάλο. Δεν τελείωσε τίποτα, τώρα ξεκινούν όλα!

Τί έχει γίνει με τον Κουρτίδη;

Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση αλλά δεν θα μείνουμε με δεμένα τα χέρια. Οποιος είναι στον Άρη και σηκώνεται και φεύγει, η μοίτα θα τον τιμωρήσει. Αν είναι στον μπασκετικό Άρη και θέλει να φύγει, δεν ξέρει τι του γίνεται.

Η γνώμη σας για τα διαρκείας;

Να πουλήσουμε 5000 διαρκείας για να “βράζει” κάθε φορά το Παλέ! Δεν μπορούμε να έχουμε δυστυχώς το Κύπελλο μέσα στα διαρκείας, γιατί δεν είναι διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ, είναι της ΕΟΚ. Συνεπώς δεν μπορούμε.

Για τα τηλεοπτικά του ΕΣΑΚΕ;

Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα.

To Top