Όλοι σκοράρουν, όλοι πληρώνουν!

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββάτου, αφού έχουμε πλήρη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς κρατήσαμε δύο από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του προγράμματος και πάμε να πληρωθούμε με τα γκολ.

Μίλαν – Νάπολι

Έκανε μεστή εμφάνιση στο εκτός με τη Τζένοα η Μίλαν και επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0. Το συγκεκριμένο διπλό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες και ενώ είχε προηγηθεί το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία για το ματς Σούπερ Καπ με τη Γιουβέντους. Στον αντίποδα, η Νάπολι καλείται να αντεπεξέλθει σε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα σε υψηλό επίπεδο. Εξακολουθεί να καταδιώκει τη Γιουβέντους και ενώ προέρχεται από το 2-1 μέσα στο «Σαν Πάολο» επί της Λάτσιο. Σε κάθε περίπτωση, οι «παρτενοπέι» είναι πιο ποιοτικό και δεμένο σύνολο από τους «ροσονέρι». Θεωρούμε πάντως πως και οι δύο έχουν την ποιότητα για να βρουν το γκολ. Με αυτό στο μυαλό, έχει αξία το αμφίσκορο και θα μπει στο κουπόνι μας.

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

Παρατάχθηκε με σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Χετάφε και ηττήθηκε με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που πάντως την αφήνει στο κόλπο της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα την ίδια ώρα, προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Βίγκο, με σκορ 2-1 επί της Θέλτα και μάλιστα με ανατροπή. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ στάθηκε τυχερή στο εντός με τη Μπιλμπάο και πήρε το 1-1, παρότι είχε κακή εικόνα. Έχει συμπληρώσει επτά παιχνίδια χωρίς νίκη το «κίτρινο υποβρύχιο» και πάει στο «Μεστάγια» χωρίς περιθώρια για απώλειες. Πιστεύουμε πως μπορεί να βρει τουλάχιστον το γκολ απόψε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο και σε αυτό το ματς.

Μάθε τα πάντα για τη ρουλετα στο Casinowinners.gr

Όλοι σκοράρουν, όλοι πληρώνουν!

Με λίγες, αλλά καλές επιλογές μπαίνει το 2019! Αγγλία και Πορτογαλία έχουν φουλ δράση την Τετάρτη. Εμείς κρατάμε δύο πονταρίσματα στα γκολ, για να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στο νέο χρόνο.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Γουότφορντ η Νιούκαστλ, που απέσπασε το 1-1. Βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που ο Ράφα Μπενίτεθ θεωρεί πως αν καταφέρει να διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πραγματικά… μεταλλαχθεί μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Με τον Πολ Πογκμπά να κάνει πάλι… παπάδες, επιβλήθηκε με σκορ 4-1 της Μπόρνμουθ και ροκάνισε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την τετράδα. Σε κάθε περίπτωση, είναι δύσκολη η σημερινή της έξοδος. Έχουν το μομέντουμ οι «κόκκινοι διάβολοι» ωστόσο το διπλό με το over 2.5 είναι οι προφανείς επιλογές. Κρατάμε τα γκολ που πληρώνουν καλύτερα.

Πορτιμονένσε – Μπενφίκα

Τεράστιας σημασίας διπλό πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Πορτιμονένσε, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Φεϊρένσε. Παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο και βάσει της εικόνας της απέδειξε πως με λίγη περισσότερη δουλειά αμυντικά, μπορεί να ξεφύγει από τη μάχη της ουράς. Στον αντίποδα, η Μπενφίκα ήταν κάτι παραπάνω από πειστική κόντρα στη Μπράγκα, την οποία «διέλυσε» με σκορ 6-2 στο «Ντα Λουζ». Πιο δύσκολα ήρθε το 1-1 και η πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Άβες. Η αποψινή της έξοδος είναι «πονηρή». Ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων πάντως, μας οδηγεί στο αμφίσκορο. Σε συνδυασμό με το over 2.5 μας δίνει δυνατό ποντάρισμα.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιριες στο Foxbet.gr

Όλοι σκοράρουν, όλοι πληρώνουν!

Πάρα πολλές είναι οι στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν το Σάββατο, με τα πρωταθλήματα να έχουν φουλ δράση. Ξεχωρίσαμε τη δύσκολη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δύσκολο έργο έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Θέλτα. Ποια είναι τα προγνωστικα μας;

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Από τεράστιο διπλό στην έδρα της Λεβάντε με σκορ 2-1 έρχεται η Θέλτα. Η ομάδα του Βίγκο είχε εξαιρετική εικόνα, με τον κόουτς Μοαμέντ να είναι εκείνος που έχει αλλάξει το… κλίμα στο σύλλογο. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο έκανε δύσκολη τη ζωή της στο μίνι τοπικό ντέρμπι με τη Ράγιο Βαγεκάνο. Ζορίστηκε, ωστόσο επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη στον Γκριεζμάν. Σαφώς πιο μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας τώρα για τους «ροχιμπλάνκος», που πάντως μπορούν να βρουν το γκολ. Το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους, που θα πάρουν δύναμη από την έδρα. Πάνω από τον διπλασιασμό το G/G και θα μπει στις επιλογές μας.

 

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με το αριστερό και πολλά… παράπονα στο φετινό πρωτάθλημα. Ηττήθηκε μεν 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχει όμως κάθε λόγο να «φωνάζει», καθώς το πέναλτι με το οποίο γνώρισε την ήττα ήταν επιεικώς «τραβηγμένο». Σε κάθε περίπτωση ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έρχεται από την τεράστια πρόκριση στους ομίλους του Champions League και έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Σήμερα πάντως, δοκιμάζεται σε δύσκολη έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Δέχεται γκολ συνήθως η «Ένωση» στην Τρίπολη και το αμφίσκορο πληρώνει καλά. G/G λοιπόν η επιλογή μας.

To Top