ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλος ο Άρης ενωμένος στα χαρακώματα για να μην περάσει το νέο “πραξικόπημα”!

Κάθε μέρα που περνάει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μας κάνει πιο σοφούς. Απλά επιβεβαιώνει την αίσθηση, πεποίθηση πια, ότι η βρωμιά, η διαπλοκή και σήψη, το κρατούν δέσμιο.

Το τελευταίο 48ωρο ανακινήθηκε μια υπόθεση που… βρωμάει από χιλιόμετρα μακριά και  με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλη Σαράκη (γνωστό  νομικό της ΕΠΟ εδώ και 25 χρόνια, αντίδικο του Άρη σε πολλές υποθέσεις).

Ο συγκεκριμένος κύριος έδωσε αρνητική εισήγηση, ο μοναδικός από τους πέντε που συγκροτούν την επιτροπή, ενώ  ως εκ θαύματος η ΠΑΕ Βόλος των… οικογενειάρχηδων του Αχιλλέα Μπέου απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ κατηγορώντας την για παράτυπη αδειοδότηση ΠΑΕ, λόγω οφειλών που δεν έχουν ρυθμιστεί.

Παράλληλα, ο Σαράκης έδειξε… υπερβάλλοντα ζήλο και φέρεται να κατέθεσε έφεση και -όπως διαρρέεται- έστειλε την υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, ούτως ώστε να μην βγει στην Ευρώπη ο Άρης, όπως πανάξια το πέτυχε, αλλά η… σιωπούσα ΑΕΚ!

Οι αντιδράσεις πήραν την μορφή χιονοστιβάδας. Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αμείλικτα ερωτήματα και μήνυμα: “Ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη μαφία”. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Άρης υπογραμμίζοντας ότι: “Η οικογένεια του συλλόγου έχει αποδείξει ότι είναι μια γροθιά. Σε χτυπήματα «κάτω από τη μέση» σαν κι αυτό, η γροθιά αυτή γίνεται πιο δυνατή…” , όπως και οι οπαδοί τονίζοντας ότι θα είναι σε θέσεις μάχης.

Όλος ο Άρης είναι ενωμένος και βρίσκεται στα χαρακώματα προκειμένου να μην περάσει το νέο “πραξικόπημα”. Άλλωστε είναι πολύ νωπή ακόμη η υπόθεση Λάσκοφ.

To Top