Η ΠΑΕ Άρης περιμένει την… επίσημη κλήση της ΕΠΟ πριν την ολική αντεπίθεση μέχρι την UEFA

Η ΠΑΕ Άρης βιώνει και πάλι “μέρες Λάσκοφ”, έχει δώσει έναν σκληρό αγώνα και έχει δικαιωθεί, αλλά τώρα βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο “πραξικόπημα” στην υπόθεση της αδειοδότησης.

Να επισημάνουμε ότι οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν λάβει επίσημα προς το παρόν κανένα έγγραφο.

Περιμένουν να κληθούν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ (γνωστή και μη εξαιρετέα) προκειμένου να περάσουν στην αντεπίθεση.

Εκεί αναμένεται να εξηγήσουν τα… αυτονόητα:

Α. Η ΠΑΕ Άρης είναι απόλυτα τακτοποιημένη και ενήμερη μέχρι τις 31/12/21, έχοντας καταβάλλει περίπου 4.600.000 ευρώ, άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που πήρε κατά συντριπτική πλειοψηφία (με ψήφους 4-1) την αδειοδότηση.

Β. Υπόθεση Παλαθουέλος: Το λεπτό σημείο της υπόθεσης είναι ότι στις 31/12/21 που πρέπει να μην υπάρχει οφειλή ή να έχει δρομολογηθεί διακανονισμός, η υπόθεση Παλαθουέλος (οφειλή 58.000 ευρώ) ήταν σε εκκρεμοδικία και δεν  μπορούσε όπως είναι αυτονόητο ούτε να εξοφληθεί, ούτε να διακανονιστεί. Η απόφαση για τον Παλαθουέλος βγήκε στις 27/1/22, οπότε αυτόματα μεταφέρεται στον φάκελο της νέας σεζόν 2023-24.

Από κει και πέρα, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης: “Κύριοι της ΕΠΟ, σοβαρευτείτε, λειτουργήσετε σύννομα και αμερόληπτα, διότι ο κόσμος πλέον γνωρίζει και καταλαβαίνει. Η πρωτοβάθμια απόφαση είναι σύννομη και ορθή. Η δευτεροβάθμια απόφαση θα πρέπει να είναι το ίδιο”.

Σε κάθε περίπτωση οι κιτρινόαμαυροι, ακόμη κι αν… θριαμβεύσει η “εξυγίανση” και ανακληθεί η άδεια για την Ευρώπη, έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο αρμόδιο τμήμα της UEFA προκειμένου να ανατρέψουν την απόφαση και κυρίως να αποτρέψουν ένα νέο “πραξικόπημα”, όπως αυτό με την αστεία και προκλητική αφαίρεση βαθμών!

Η UEFA, όσο κι αν… μαγειρεύουν ΕΠΟ, “εξυγιαντές” θα είναι αυτή που πει την τελευταία της λέξη!

To Top