Όλο και καλύτερα ο Καστίγιο, ελπίζει για ΑΕΚ!

Αποφασισμένος να βγει νικητής στον… αγώνα δρόμου και να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ δείχνει ο Νέρι Καστίγιο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και το ίδιο θα κάνει και αύριο, αλλά από την Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς!

Ο Μεξικανός επιθετικός, που είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην Τούμπα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για άλλη μια μέρα, αλλά συμμετείχε μαζί με τους συμπαίκτες του στο κομμάτι της προπόνησης που αφορούσε στην τακτική.

Η κρίσιμη μέρα για τον Νέρι θα είναι η μεθαυριανή, αφού την Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει σε πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, βάσει του πλάνου του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή. Εφόσον όλα πάνε καλά και δεν παρουσιαστούν προβλήματα, την Παρασκευή ο Καστίγιο θα κάνει υπερηχογράφημα, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι ο τραυματισμός έχει υποχωρήσει και να μπορέσει έτσι να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Και ο ίδιος, άλλωστε, θέλει πώς και πώς να παίξει, αφού γνωρίζει ότι η παρουσία του σ’ αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη…

To Top