Προπονήθηκε και σκόραρε με την Έβερτον ο Κατίδης

Με τη βασική ομάδα της Έβερτον προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στο εσωτερικό διπλό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις! Ο νεαρός μέσος, που δεν συμμετείχε τελικά στο φιλικό παιχνίδι των αναπληρωματικών κόντρα στην Μπόλτον, ολοκληρώνει αύριο την παρουσία του στην Αγγλία.

Ο 19χρονος παίκτης του Άρη, που δοκιμάζεται στην Αγγλία με το όνειρο να πάρει μεταγραφή σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, προπονήθηκε και σήμερα υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες και κέρδισε τα εύσημα από τον τεχνικό της Έβερτον. Συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό σε ρόλο δεύτερου αμυντικού χαφ και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει, εισπράττοντας συγχαρητήρια.

Ο Κατίδης δεν πήρε μέρος, πάντως, στον φιλικό αγώνα που έδωσαν οι αναπληρωματικοί της Έβερτον με τους αντίστοιχους της Μπόλτον, με αποτέλεσμα 2-2.

Αύριο θα είναι η τελευταία ημέρα της δοκιμής του νεαρού άσου στο Λίβερπουλ, αφού στην συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και από την Πέμπτη θα τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Μανουέλ Μασάδο.

Με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις που αφήνει ο νεαρός χαφ είναι ιδιαίτερα θετικές, υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, άλλωστε, είναι βέβαιο ότι οι άνθρωποι της Έβερτον θα παρακολουθούν την εξέλιξή του και θα έρθουν να τον δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη…

To Top