Όλως… τυχαίως προτάθηκε στον Άρη παίκτης της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Τζέιμς!

Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί στην… μπασκετική πιάτσα ένα όνομα υποψήφιου αντικαταστάτη του Ντομινίκ Τζέιμς! Πρόκειται για τον Μπεν Ούζοχ, ο οποίος… όλως τυχαίως εκπροσωπείται από την BDA Sports, την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Τζέιμς! Φυσικά και πρόκειται για καλό παίκτη, αλλά ο Άρης δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του και γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και γιατί δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με την συγκεκριμένη εταιρεία!

Ο Μπεν Ούζοχ (24, 1,91μ.) αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Τούλσα και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 42 αγώνες στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Νιου Τζέρσεϊ Νετς (3,8π., 1,6ασ.). Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά με ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στην Λοκομοτίβ Κουμπάν (συμπαίκτης του Μάσεϊ και του Πάντιους), όμως δεν προσαρμόστηκε και επέστρεψε στην Αμερική και το NBDL, το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο παίκτης είναι της BDA Sports και εντελώς… τυχαία το όνομά του κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για τον Άρη, ότι προτάθηκε από τον Ράντε Φιλίποβιτς! Φυσικά, οι κίτρινοι και δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη και δεν θέλουν να συνεργαστούν με την εταιρεία που οδήγησε τον Τζέιμς στην φυγή και στην δικαστική διαμάχη…

To Top