Όσκαρ ατυχίας για την Κ17 και ήττα από τον Πανθρακικό! (photos)

Την ήττα με 0-1 από τον Πανθρακικό γνώρισε πριν από λίγο στη Σουρωτή η Κ-17 για την 4η αγωνιστική του πρώτου γύρου! Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά ήταν τρομερά άτυχοι σήμερα!



Ο Άρης, αν και είχε τα ηνία της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκειά της, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να φτάσει κοντά στο γκολ, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό έπειτα από αυτογκόλ του Βασιλούδη.

Μελανό σημείο του ματς ήταν ο άσχημος τραυματισμός του τερματοφύλακα των «κίτρινων», Γιάννη Μαντζάρη, στο 67′ έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο επιθετικό και πτώση στο έδαφος. Ο νεαρός πορτιέρο έχασε τις αισθήσεις του για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ στη συνέχεια πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου δίνοντας τη θέση του στον Δημήτρη Πετράκη. Η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται ανησυχητική.

Το συγκρότημα του Τάσου Θέου με την ήττα αυτή παρέμεινε στους 6 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις.


Η ροή του παιχνιδιού

4′ Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Βαδιλούδη στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα έπειτα από απευθείας  εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη (0-1).

16′ Μετά από λάθος απομάκρυνση του Μαντζάρη ο Τσουκαλάς έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασέ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον πορτιέρο τον «κίτρινων», ο οποίος ωστόσο πρόλαβε και με διπλή προσπάθεια εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.

19′ Όμορφος συνδυασμός των Χατζηβλασίου  και Ιγνατίδη, με το δεύτερο ωστόσο  να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

20′ Σουτ του Ιτσά έξω από την περιοχή, μαζεύει ο Μαντζάρης.

36′ ο Στάτης  σέντραρε στον Ιγνατίδη, όμως το σουτ που επιχείρησε ο φορ του Άρη πέρασε μόλις άουτ.

41′ Μακρινό σουτ του Σμυρλή, μπλοκάρει ο Κεχαγιάς.

43′ Πλασέ του Ιγνατίδη από πλάγια θέση, έπειτα από σέντρα του Μηλιάτη περνάει ξυστά από το δεξί δοκάρι του Πανθρακικού.

45′ Όμορφη συνεργασία του Χατζηβλασίου με τον Ιγνατίδη, ο δεύτερος γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με σουτ την στέλνει ελάχιστα άουτ.

47′ Εκτέλεση κόρνερ του Καραμβαλάση, ο Κεχαγιάς απομακρύνει με τις γροθιές σε νέο κόρνερ.

48′ Ο Στάτης σεντράρει από τα δεξιά και ο Χατζηβλασίου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.

51′ Δυνατό σουτ του Μηλιάτη από το ύψος της περιοχής, ο Κεχαγιάς πέφτει στην αριστερή του γωνία και με γροθιές απομακρύνει σε κόρνερ.

53′ Ο Θωμάς πλασάρει στον Ιτσά, ο οποίος δοκιμάζει το πλασέ, όμως ο Μαντζάρης προλαβαίνει και μαζεύει.

77′ Κεφαλιά του Τσουκαλά, ο Πετράκης μπλοκάρει.

78′ Ο Μπαξεβανίδης προλαβαίνει και κόβει έγκαιρα τον Ζάχο πριν αυτός βγει τετ α τετ με τον Πετράκη.

82′ Ο Βασιλούδης εκτελεί το κόρνερ και ο Ιγνατίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

83′ Μακρινό σουτ του Μπαξεβανίδη περνάει ελάχιστα άουτ.

85′ Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Άρη με το Λαδόπουλο ο οποίος με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

91′ Μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τους «κίτρινους». Ο Τσομάκος «πιάνει» το σουτ, όμως ο Κεχαγιάς μπλοκάρει.

ΑΡΗΣ:  Μαντζάρης (69′ Πετράκης), Στάτης (56′ Τόπτσης), Μπάμπης, Μπαξεβανίδης, Ντουνιάς, Μηλιάτης (75′ Τσομάκος), Βασιλούδης, Καραμβαλάσης (67′ Παυλίδης), Ιγνατίδης, Χατζηβλασίου, Σμυρλής (46′ Λαδόπουλος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Μουλεζίμ (85′ Τσαγκαλίδης), Δημητριάδης, Δημητρίου, Μοκασβίλι, Φουρκάν, Θωμάς, Μανδήλας (52′  Μουζακίδης), Τσουκαλάς (77′ Ζάχος), Κοροσιάδης (87′ Τζατζάνας), Ιτσάς (71′ Κοτσοκανίδης).

To Top