Στα μετάλλια οι πυγμάχοι του Άρη!

Μετάλλια ετοιμάζονται να φέρουν στον σύλλογο οι πυγμάχοι του Άρη στην προσπάθεια που κάνουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μίκρα.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης “με νίκες συνέχισαν οι πυγμάχοι του Άρη κατά τη χθεσινή δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πυγμαχίας Β’ κατηγορίας ανδρών, που πραγματοποιείται το τριήμερο αυτό στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των 64 κιλών ο Οδυσσέας Φιλιππίδης (ΑΡΗΣ) κέρδισε τον Συμεωνίδη (Α.Σ Αίολος) στα σημεία και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Αρβανίτη (Α.Ε.Κ).

Επίσης, ο Ιωάννης Παπίκας (ΑΡΗΣ) στα 75 κιλά κέρδισε με διακοπή τον Αλεξανδροόπουλο (Πυγμή Πατρών) στον 2ο γύρο και συνεχίζει με αντίπαλο τον Μανωλά (Εθνικός Κοζάνης).

Στα 81 κιλά, ο Πέτρος Ταραράς (ΑΡΗΣ) νίκησε με διακοπή στον 1ο γύρο τον Βοστάνη (Σπάρτακο Βέροιας) και συνεχίζει στα ημιτελικά, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Λιμπέρη (Ο.Σ.Φ.Π).

Επιπλέον, ο Αλέξης Ζαρντιασβίλι κέρδισε στα 91 κιλά τον Πανταζή (Κολοσσό Ιωαννίνων στα σημεία και συνεχίζει την προσπάθεια του για το χρυσό με αντίπαλο τον Αντωνόπουλο (Π.Α.Ο).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι Φιλιππίδης, Παπίκας και Ζαρτιασβίλι έχουν περάσει στα μετάλλια και διεκδικούν την είσοδο τους στους τελικούς, ενώ ο Ταραράς θα αγωνιστεί για την είσοδο του στα μετάλλια”.

To Top