Πολλά Γκολ στο El Clasico

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Δυνατές αναμετρήσεις στην ποδοσφαιρική Ευρώπη με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 3ο Ελ Κλασικο της φετινής χρονιάς, τη Μίλαν να υποδέχεται την συμπολίτισα Ίντερ και την Μαρσέιγ να κοντράρεται με την μισητή Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο μενού μας λοιπόν για σήμερα, ξεκινώντας από τα “Μονά”, επιλέξαμε τα πολλά γκολ και το Over 3.5 στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης που πληρώνει 2.38 στην StanJames, το Goal/Goal(να σκοράρουν αμφότερες) στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός σε απόδοση 2.38 επίσης στην StanJames, ένα άσσο την Χαμ Καμ από τη 2η Νορβηγίας κόντρα στη Χοντ 1.75(BetVictor), και το Over 2.5 στο ιταλικό ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ  που μας δίνει κάτι παραπάνω από τα διπλά μας χρήματα (2.05 – Bwin).

Στις πιθανές εκπλήξεις έχουμε κρατήσει έξι σημεία αλλά εδώ θα αναφέρουμε τα σημαντικότερα τρία. Ποντάρισμα λοιπόν στο 1Χ για τη δανέζικη Έσμπιεργκ που υποδέχεται την Κοπεγχάγη (2.23 – BetVictor) και Χ2 για την Φρέντρικσταντ από την 1η Νορβηγίας που παίζει μέσα στη Χάουγκεσουντ σε απόδοση 2.20 στον William Hill. Για να δείτε όλες τις επιλογές μας επισκεφθείτε τη στήλη ΜΠΟΜΠΕΣ.

Ως προτεινόμενο σύστήμα για σήμερα, στην Bet365, έχουμε κρατήσει τις εξής ομάδες:

Μπρεστ – Μπορντό X (3.20)

Τορίνο – Κάλιαρι 2 DNB (2.67)

Λοριάν – Λυών 2 DNB (2.15)

Μπιλπάο – Οσασούνα 1 (1.95)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top