ΜΠΑΣΚΕΤ

Όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί απόψε (19:00) στο ΟΑΚΑ

Διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό υπάρχει, αλλά οι κίτρινοι θέλουν σήμερα (19:00) στο ΟΑΚΑ να μπορέσουν να… κρύψουν αυτό το δεδομένο, να το διαφοροποιήσουν και να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο φινάλε της 15ης αγωνιστικής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με δύο σημαντικές απουσίες, αφού έμειναν Θεσσαλονίκη ο Γκάρι Μπελ και ο Δημήτρης Βεργίνης, οι κίτρινοι έχουν ακόμα πιο δύσκολο έργο, διότι ο Παναθηναϊκός παρά τις δικές του επίσης σοβαρές απουσίες (Παππά, Λάνγκφορντ) έχει και περισσότερους παίκτες και μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι λογικό να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανιώνιο, που ακολουθεί στο Παλέ το επόμενο Σάββατο, ωστόσο ουδείς πρέπει να “αφήσει” τον σημερινό αγώνα, γιατί μέσα και από τέτοια παιχνίδια χτίζεται μια σωστή αγωνιστική νοοτροπία.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι κίτρινοι θα πρέπει να περιορίσουν την δράση του Νικ Καλάθη και να ελέγξουν το αμυντικό τους ριμπάουντ, αν θέλουν να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και να είναι ανταγωνιστικοί ως το φινάλε.

To Top