Όταν γεννήθηκε το «Άρη θυμήσου, μέσα στα ευρωπαϊκά σαλόνια…» (video)

Η επέτειος από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου στο Τορίνο το 1993 γεννάει κάθε χρόνο αναμνήσεις, συναισθήματα. Χαμόγελα, αλλά και πικρίες και προβληματισμό, για την πορεία του «Αυτοκράτορα», πορεία η οποία δεν ήταν ανάλογη της ιστορίας του και των αξεπέραστων κατορθωμάτων του στα παρκέ.

Τα χρόνια πέρασαν, οι οπαδοί του Άρη συνέχισαν και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης. Σε κάθε γωνιά, όπου παίζει ο Άρης, η κιτρινόμαυρη καρδιά χτυπάει δυνατά. Τα συνθήματα που ακούστηκαν και ακούγονται γράφουν κι αυτά ιστορία. Άλλωστε, η ευρηματικότητα των φιλάθλων του Άρη παραμένει κι αυτή αξεπέραστη. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς…

Ένα από τα συνθήματα που έμειναν στην ιστορία «γεννήθηκε» πριν 19 χρόνια, συνοδεύει παντού από τότε την ομάδα μπάσκετ και τραγουδιέται μέχρι σήμερα στο Αλεξάνδρειο, αλλά και σε κάθε άκρη της Ευρώπης…

Πρόκειται φυσικά για το σύνθημα «Άρη θυμήσου πριν λίγα χρόνια, μέσα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, Μόναχο, Γάνδη και Ισπανία, οι οπαδοί του γράψαν ιστορία. Και στο Τορίνο πάλι μαζί σου, όλοι εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου κτλ…» το οποίο συντρόφευσε τα χιλιάδες στόματα και τις καρδιές των οπαδών του Άρη σε μια ακόμη μοναδική εκστρατεία στο Τορίνο και στο «Παλακανέστρο Ρουφίνο Οξίλιουμ», όπου η κιτρινόμαυρη ομάδα έγραψε μια χρυσή σελίδα ιστορία, νικώντας την Εφές Πίλσεν και κατακτώντας το πρώτο της Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Το PRESSARIS δημοσιεύει ένα εξαιρετικό οπτικό ντοκουμέντο από τις «μέρες του Τορίνο» το 1993, κατά τις οποίες γεννήθηκε το «Άρη θυμήσου». Εικόνες κιτρινόμαυρης λαμπρής ιστορίας. Αλλά και προβληματισμού για το πού έπρεπε να είναι και το πού πηγαίνει ο σύλλογος.

 

{youtube}k7keKP6n0bo|600|450|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top