Τέταρτη σερί νίκη σήμερα (17.00) σαν… τυπική διαδικασία!

Το σημερινό (17.00) παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά πρέπει να είναι τυπική διαδικασία για τον Άρη, υπό την έννοια ότι πρέπει να μην στραβοπατήσει σε καμία περίπτωση. Το Μαρούσι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά δεν πρόκειται να κάτσει να χάσει. Θα παλέψει και ο Άρης δεν θα πρέπει να το υποτιμήσει ούτε λεπτό. Άλλωστε περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ευνοεί από κάθε άποψη τον Άρη. Θα γίνει χωρίς κόσμο αφού το Μαρούσι δεν σφράγισε εισιτήρια και η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι κατά πολύ ανώτερη από το Μαρούσι, που απλά περιμένει να τελειώσει η χρονιά. Οι κίτρινοι δεν μπορούν να χάσουν. Είναι υπερβολή, αλλά δεν έχουν το… δικαίωμα να χάσουν σήμερα, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την 6η θέση στη κανονική διάρκεια.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει να δει την ίδια προσήλωση και συνέπεια μέσα στο παρκέ, που έδειξαν οι παίκτες του και στις τρεις προηγούμενες νίκες, επί Καβάλας, Ηλυσιακού και ΠΑΟΚ. Η τέταρτη σερί νίκη θα είναι ότι καλύτερο για τον Άρη, που είναι η μοναδική ομάδα η οποία μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα πλέι οφ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Αλεξανδρής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και θα τους δώσει όλους τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής για την τέταρτη σερί νίκη.

To Top