Όταν σκοράρουν οι “μικροί”

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη βρήκαν δίχτυα χαρίζοντας σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα τους.

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος τους με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τους αγωνιστικούς χώρους είτε με το βαθμό της ισοπαλίας είτε ως ηττημένοι. Το γεγονός όμως είναι ότι οι “μικροί” μπορούν και βρίσκουν δίχτυα, σε αντίθεση με πληθώρα Ελλήνων και ξένων επιθετικών που πέρασαν κατά καιρούς από το ρόστερ των κίτρινων.

 Το χορό των γκολ για τους νέους παίκτες του Άρη, γεννηθέντες έως και το 1991, άνοιξε ο Γιάννης Γιαννιώτας στο ματς του ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού (7η αγωνιστική), όταν έφερε το ματς στα ίσα στο 88ο λεπτό της συνάντησης “γράφοντας” το 1-1.

 

Τη σκυτάλη πήρε ο Σάκης Κανούλας όταν ισοφάρισε σε 1-1 στη Λειβαδιά (10η αγωνιστική) εναντίον του Λεβαδειακού, γκολ το οποίο όμως δεν στάθηκε αρκετό, μια και οι “κίτρινοι” γνώρισαν την ήττα με 2-1.

 

Την 11η αγωνιστική ο Γιαννιώτας διπλασίασε τα τέρματά του κόντρα στα Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μειώνοντας σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ του ματς.

 

Ο μικρότερος σε ηλικία της παρέας, Δημήτρης Σουνάς, πέτυχε το παρθενικό του γκολ φορώντας το σήμα του “θεού του πολέμου” ανοίγοντας το σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση των κίτρινων με αντίπαλο τον Ατρόμητο, η οποία ωστόσο έληξε ισόπαλη 1-1 (13η αγωνιστική).

 

Η 14η αγωνιστική ανήκε στον διεθνή επιθετικό, Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, δίνοντας το προβάδισμα στους “κίτρινους” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-1 το τελικό σκορ).

Ο μεγαλύτερος από τους “μικρούς”, Νίκος Αγγελούδης, σκόραρε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Άρη στη νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 29ο λεπτό της συνάντησης (16η αγωνιστική).

Ο δύο τελευταίοι νεαροί σκόρερ του Άρη (Γιαννίτσης, Καραγιάννης), προερχόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου, προστέθηκαν στη λίστα μετά τα γκολ που σημείωσαν στην Κέρκυρα εναντίον τον Φαιάκων, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής. Ο πρώτος, είναι ένας καθαρά αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, κάτι το οποίο όμως δεν φάνηκε να τον εμποδίζει από το να βρει δίχτυα.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Γιαννίτση που σημείωσε με κεφαλιά το 1-0 ανοίγοντας το σκορ για το συγκρότημα του Λούκας Αλκαράθ, ενώ ο 19χρονος Αλέξανδρος Καραγιάννης, ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσα “γράφοντας” στο 79′ το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

To Top