Όταν σταματήσει να είναι παράλογος ο Σκορδίλης, θα αρθεί και το απαγορευτικό της FIBA!

Η FIBA έχει αποκλείσει στον Άρη τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές για τις υποθέσεις του Γάιου Σκορδίλη και του Ιβάν Πάουνιτς. Για τις άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχει – ακόμα τουλάχιστον – απαγορευτικό μεταγραφών. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κίτρινοι πιέζουν για την οριστικοποίηση των διακανονισμών προς τους δύο παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS με τον Ιβάν Πάουνιτς δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα. Στον παίκτη οφείλονται 30.000 ευρώ, θα γίνει μια μικρή μείωση του ποσού και θα εξοφληθεί ο Σέρβος γκαρντ σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα είναι ο Σκορδίλης. Είναι πρόβλημα γιατί έχει παράλογες απαιτήσεις για την εποχή και την ελληνική πραγματικότητα, πόσο μάλλον για την κατάσταση στον Άρη. Τα 30.000 ευρώ που ζητάει ως προκαταβολή και τα 90.000 ευρώ συνολικά είναι αριθμοί που δεν πρόκειται να δώσει ο Άρης. Ακόμα κι αν θέλει να τα δώσει αυτά τα χρήματα, δεν τα έχει, οπότε αργά ή γρήγορα ο Σκορδίλης θα πρέπει να κατανοήσει την κατάσταση και να αποδεχτεί τον διακανονισμό.

Άλλωστε ο Άρης ήδη κινείται σε πλάνο απόκτησης παικτών που έχουν το “letter of clearance” στην Ελλάδα, οπότε υπό αυτή την έννοια δεν “καίγεται” για να λύσει το θέμα του Σκορδίλη. Θέλει, όμως, να είναι συνεπής και απέναντι στον Κερκυραίο σέντερ, γιατί υπάρχει μια σημαντική οφειλή και παράλληλα θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για να του δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσει παίκτες… κανονικά, όπως ισχύει στις άλλες ομάδες.

 

To Top