Συνομιλία-ξεκαθάρισμα Λαμπριάκου με Κατίδη

Την ώρα που το μέλλον του Γιώργου Κατίδη είναι ανοιχτό, ο Σταύρος Λαμπριάκος προσπάθησε να του στείλει ένα μήνυμα σχετικά και με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Λαμπριάκος επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες το απόγευμα με το Πράτο της Ιταλίας και μίλησε για αρκετή ώρα με τον Κατίδη και είπαν αρκετά που αφορούν τον ίδιο, την παρουσία του στην ομάδα και το μέλλον του. Του εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα, ότι παραμένει ποδοσφαιριστής του Άρη και οφείλει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και τυπικός, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή του.

Παράλληλα, του ξεκαθάρισε ότι εφόσον προκύψει επίσημη πρόταση η οποία θα είναι προς το συμφέρον του συλλόγου τότε θα συζητηθεί στο τραπέζι. Μέχρι τότε οφείλει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Ο Κατίδης μάλιστα είναι από τους ποδοσφαιριστές που αυτήν τη στιγμή είναι απόλυτα τακτοποιημένος οικονομικά… Βέβαια, είναι φανερό ότι έχει το μυαλό του στο… εξωτερικό, αλλά αυτήν τη στιγμή ανήκει στους κίτρινους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης είπε “όχι” στην πρόταση που έφερε ο ατζέντης του παίκτη από την αγγλική ΚΠΡ!  Η ομάδα του Λονδίνου προσέφερε 330.000 λίρες, περίπου 400.000 ευρώ δηλαδή, όμως οι κίτρινοι την απέρριψαν, γιατί δεν ήταν αυτά τα χρήματα διασφαλισμένα Η αγγλική ομάδα στην πρόταση της έδινε άμεσα στους κίτρινους 130.000 λίρες, άλλες 100.000 λίρες όταν ο Κατίδης θα έκανε την πρώτη του συμμετοχή και άλλες 100.000 λίρες όταν θα συμπλήρωνε 10 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.. “Αν η ΚΠΡ ή οποιαδήποτε ομάδα θέλει τον παίκτη, μπορεί να επανέλθει με διαφορετική πρόταση” όπως τόνιζαν στην Αλκμήνης.

To Top