Όχι στους αφορισμούς, τα νέα παιδιά χρειάζονται στήριξη και επιβράβευση

Αρνητικά και θετικά από το ντέρμπι της Τούμπας υπάρχουν πολλά για τους κίτρινους. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σ΄ αυτό το παιχνίδι, τώρα άρχισε. Ο Χρήστος Βελώνης σχολιάζει στο blog του την νεανική ομάδα του Άρη, αναφέρεται στη ρέντα του αντιπάλου και μιλάει  για τις δυνατότητες της φετινού ρόστερ.
«Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους του Άρη…
Το παιχνίδι της Τούμπας πέρασε στην ιστορία. Θα το χαρακτήριζα περίεργο παιχνίδι. Συνήθως τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες, έχουν ελάχιστες ευκαιρίες, μπαίνουν δύσκολα γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει μια έτοιμη ομάδα σε αντίθεση με τον Άρη που κάνει μια δύσκολη προσπάθεια απόρροια των τόσων προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Όταν ο αντίπαλος κάνει 5 τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και πετυχαίνει 4 γκολ, δεν μπορείς παρά να μιλήσεις για ρέντα. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει. Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας μας, μετά το βαρύ σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Όταν δέχεσαι 4 γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο, η ψυχολογία βαραίνει τις κινήσεις σου. Μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν να αντιδράσουν. Με λίγο περισσότερο τύχη τα αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.
Μου άρεσε η ομάδα σε πολλά σημεία και θεωρώ πως έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι παρά το βαρύ σκορ, το οποίο είναι πλασματικό. Ο Άρης έδειξε να έχει μέσα στο γήπεδο αρχή και τέλος. Έδειξε ότι είναι δουλεμένος. Είναι ακόμα αρχή, ας κάνουμε όλοι υπομονή δίχως αφορισμούς. Είναι φανερή η βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Πρέπει να επιβραβεύσουμε και να στηρίξουμε όλους τους παίκτες, κυρίως τους νεαρούς. Αυτή η ομάδα, με όσες αδυναμίες είχε στο ξεκίνημα μπορεί να βρει τον δρόμο της, έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν.
Θέλω επίσης να αναφερθώ στην ποιότητα του Αγκάνθο, ο οποίος είναι μεγάλος επιθετικός και θα δίνει όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερες λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Θα τα πούμε σύντομα… Μέχρι τότε να περνάτε όλοι καλά».
To Top