Όχι της αστυνομίας, «μόνοι στο σπίτι» με ΠΑΟΚ

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης του Άρη με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκλήρωθηκε μέσα σε λίγη ώρα. Η αστυνομία εξέφρασε την άρνησή της για το αίτημα ανταλλαγής εισιτηρίων και το συγκεκριμένο θέμα τέλειωσε πριν καν ξεκινήσει. 

Ο επικεφαλής των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, κατέθεσε το αίτημα ζητώντας το 5% των εισιτηρίων το οποίο αποδέχτηκαν οι κίτρινοι βάσει της πάγιας θέσης τους στο συγκεκριμένο θέμα.

Η ΠΑΕ Άρης, μέσω του διευθυντή της Γιώργου Ελευθερούδη, επανέλαβε ότι τακτική της είναι να δίνει σε όλες τις ομάδες εισιτήρια, αρκεί να υπάρχει ανάλογη ποσοστιαία ανταπόκριση και από τον αντίπαλο στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ τόνισε ότι επιθυμεί την ασφαλή έκβαση της συνάντησης και την πλήρη διασφάλιση της ακεραιότητας των φιλάθλων της. Μια ξεκάθαρη θέση, όπως έχει διατυπωθεί με κάθε τρόπο…

Η θέση-απάντηση της αστυνομίας, όμως ήταν κάθετα αρνητική και δεν άφησε σε κανέναν περιθώρια: “Δεν επιτρέπουμε την αμοιβαία μετακίνηση των οπαδών”. Απάντηση που δεν άφησε περιθώρια για περισσότερα.

Με αυτά τα δεδομένα, το παιχνίδι της 23ης Οκτωβρίου θα γίνει οριστικά μόνο με φιλάθλους του Άρη.

Οι επικεφαλής της αστυνομίας, παράλληλα, ανέφεραν ότι η διοίκηση του Άρη για μια ακόμη φορά θα κάνει τα πάντα για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων.

Παράλληλα, συζητήθηκαν μέσα σε καλό κλίμα και από τις δυο ομάδες λεπτομέρειες σημαντικές σε ότι αφορά την διασφάλιση της τάξης του αγώνα της 7ης αγωνιστικής.
 

To Top