“Όχι” του Γιακούποβιτς στην Τότεναμ!

Δύο μέρες πριν την πληροφορία ότι ο Μιχάλης Σηφάκης υποβλήθηκε σε επέμβαση στο εξωτερικό, ο Έλντιν Γιακούποβιτς ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Τότεναμ, εφόσον έμενε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου! Τελικώς όμως προτίμησε την επιλογή του Άρη αντί να πάει στην λονδρέζικη ομάδα και να… κάθεται.

Στις 21 Σεπτεμβρίου δημοσιεύματα και από την Αγγλία και από την Ελβετία έκαναν λόγο για πολύ δυνατό… μπάσιμο της Τότεναμ για την απόκτηση του Γιακούποβιτς. Μάλιστα η εφημερίδα της Ζυρίχης “Neue Zuricher Zeitung” φιλοξένησε και δηλώσεις του Ελβετού τερματοφύλακα, ο οποίος δήλωνε τότε πως “το να παίξω στην Δ’ Εθνική δεν είναι επιλογή για μένα και το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο. Οι βαλίτσες μου είναι έτοιμες αυτή τη στιγμή. Είμαι σε άριστη κατάσταση αγωνιστικά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον μου. Ελπίζω η UEFA να μου επιτρέψει να βρω ομάδα”.

Τότε το ενδιαφέρον του Άρη στην ουσία δεν υπήρχε. Ίσως μόνο σκέψεις γιατί όλοι περίμεναν την εξέλιξη του τραυματισμού του Σηφάκη. Μόλις, όμως, ο Γιακούποβιτς πήρε επίσημη πρόταση από τους κίτρινους, δεν το πολυσκέφτηκε. Προτίμησε να συμφωνήσει με τον Άρη, αντί να πάει στην Τότεναμ και την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά να είναι τρίτη επιλογή (πίσω από τους Φρίντελ και Κουντιτσίνι) του Χάρι Ρέντναπ, αντικαθιστώντας τον Εουρέλιο Γκόμες (πρώην της Αϊντχόφεν).

Το ότι είπε όχι σε μια ομάδα σαν τη Τότεναμ και προτίμησε τον Άρη, αποδεικνύει πως είναι παίκτης με υψηλό κίνητρο και θέληση για να πετύχει.

To Top