Δίψα του κόσμου για έναν τίτλο…

Η δυναμική που αναπτύσσει το PRESSARIS.gr λίγες μέρες, μόλις, από τη στιγμή που βγήκε στον… αέρα, «παίζοντας»  στα δύσκολα… γήπεδα της ενημέρωσης βρίσκει, όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων, ανταπόκριση από καταξιωμένα μέσα ενημέρωσης.

Μετά το δημοσίευμα της ιστορικής και έγκυρης εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ήρθε η σειρά της εφημερίδας «ΑΠΟΨΗ» μιας από τις παλαιότερες και μαχητικές εβδομαδιαίες εφημερίδες να φιλοξενήσει την πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση που έκανε το PRESSARIS.gr αφιερώνοντας μια σελίδα!

ap2Με τίτλο «Έναν τίτλο, ρε παιδιά» η εφημερίδα καταγράφει λεπτομερώς την… επιθυμία των φιλάθλων του Άρη, όπως καταγράφηκε στην δική σας ψηφοφορία, όπου το 58% του κόσμου τόνισε ότι με την κατάκτηση ενός τίτλου θα θεωρηθεί πετυχημένη η χρονιά για την αγαπημένη τους ομάδα.  ap3

«Το μεγάλο θέλω του κόσμου του Άρη είναι ένας τίτλος… Αυτή είναι η επιθυμία, όπως αποτυπώθηκε από το πρώτο αθλητικό portal ειδικευόμενο σε θέματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, το PRESSARIS.gr. Στη νέα σελίδα, όπου φιλοξενούνται θέματα, ειδήσεις, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που σχετίζονται με τον Άρη σε όλα τα αθλήματα καταγράφηκε η επιθυμία των φιλάθλων που είναι η κατάκτηση ενός τίτλου» γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αναλύοντας την γενικότερη κατάσταση στους κίτρινους, αλλά και το ευχάριστο πρόβλημα του… συνωστισμού των παικτών που αντιμετωπίζει ο Σάκης Τσιώλης.

To Top