Αύριο συνεδριάζει η ΕΕΑ για τα πιστοποιητικά των ΚΑΕ

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Στη μία το μεσημέρι θα ξεκινήσει η εξέταση των φακέλων των δέκα ομάδων της Α1 που είχαν ελλείψεις και θα αποφασιστεί ποιες θα πάρουν και ποιες όχι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Άρης έχει ήδη πάρει πιστοποιητικό μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Ίκαρο και το Ρέθυμνο.

Δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κανείς ότι αύριο παίζει εν πολλοίς το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης έχει ζητήσει από τις ΚΑΕ να στείλουν μαζί τους εκπροσώπους τους και τους νομικούς τους, ώστε αν προκύψει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να μπορεί να λυθεί εν τη γεννέσει του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί νομικοί τρίτων προσώπων που έχουν λαμβάνειν χρήματα από τις ΚΑΕ και θα προσπαθήσουν να “μπλοκάρουν” την έκδοση πιστοποιητικού.

Ο Άρης παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει να δει ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν πιστοποιητικό. Στην ουσία όμως περιμένει τις επόμενες κινήσεις του ΕΣΑΚΕ που αφορούν την χορηγία από τον ΟΠΑΠ και την εξασφάλιση τηλεοπτικής στέγης για την επόμενη χρονιά…

To Top