ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα για πράξεις! Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα με… μονόδρομο τη νίκη (20:00 – PRESSARIS LIVE)

Ώρα για πράξεις! Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης με… μονόδρομο τη νίκη (20:00 – PRESSARIS LIVE).

Η κιτρινόμαυρη ομάδα έχει δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας, είναι σε μια περίοδο κρίσης, μετά και τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και σήμερα δίνει τον πρώτο της αγώνας εντός έδρας με έναν και μοναδικό στόχο: τη νίκη.

Όπως είπε και ο αρχηγός του Άρη Γιακούμπ Μπράμπετς: “Οι απαντήσεις από όλους μας πρέπει να δοθούν την Κυριακή στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί, αλλά και όλοι στην ομάδα μας είναι θυμωμένοι με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Το ίδιο, όμως, νιώθουμε κι εμείς οι παίκτες. Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να χάσουμε. Την Κυριακή πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και να ζεστάνουμε ξανά τον κόσμο μας. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, όμως, και χρειάζεται χρόνος να γνωριστούμε καλύτερα. Μερικές φορές υπάρχουν ήττες, από τις οποίες βγαίνεις πιο δυνατός. Εύχομαι αυτή να είναι και η δική μας προσέγγιση στα πράγματα”.

Ο Άρης θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με νέο προπονητή, έναν… παλιό, τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος όπω υπογράμμισε από την πρώτη στιγμή για το σημερινό παιχνίδι: “Ο Αστέρας είναι μια σοβαρή ομάδα. Είναι διαφορετική σε σχέση με την περασμένη σεζόν, που είχε προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Το κυριότερο, όμως, είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει. Μόνο έτσι θα έχουμε απαιτήσεις από τον αγώνα”.

Οι κιτρινόμαυροι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ματαρίτα (τιμωρημένος), Ζουλ, Σαβέριο (τραυματίες). Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Ρουμπέν Πάρντο.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Μορόν, Σαμόρα, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

Την ίδια ώρα, χωρίς σοβαρά προβλήματα θα κατέβει στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Μίλαν Ράσταβατς να ανακοινώνει αποστολή, η οποία δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Σε αυτήν επέστρεψε ο Χουχούμης, ενώ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν συμπεριλήφθηκαν καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμοι όπως είναι λογικό. Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Κωστέας.

Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την Αθήνα, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Σαμοϊλης και Μιχάλης Νυδριώτης, επίσης από την Αθήνα. Στο VAR ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας) και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής).

To Top