Ώρα κυπέλλου, όλα για την πρόκριση

Αγώνα κυπέλλου έχει σήμερα η ανδρική ομάδα του Αρη η οποία δοκιμάζεται στο κλειστό της Τούμπας κόντρα στη ΜΕΝΤ στις 8μ.μ. στη φάση των «16» του κυπέλλου ανδρών.

 Οι «κίτρινοι» αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, με μοναδικό απόντα τον Θοδωρή Μποζίδη, ο οποίος έχει πρόβλημα στη μέση του. «Το Κύπελλο ως θεσμός μας ενδιαφέρει και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», αρκέστηκε να σχολιάσει ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Γιάτσης.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Σπύρος Γκολίτσης, έκανε λόγο για γιορτή: «Για μας είναι ένας αγώνας γιορτή, ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε στο γήπεδο όλα τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους, προκειμένου να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη χαρά σε όλους μας γιατί πλέον η ΜΕΝΤ είναι σε θέση να φιλοξενεί ομάδες από τη μεγάλη κατηγορία κι ελπίζουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές», ενώ παραδέχτηκε ότι: «Το μεγάλο φαβορί είναι σίγουρα ο Αρης, αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα με ταλέντο, η οποία δουλεύει σκληρά καθημερινά και μπαίνει πάντα στο γήπεδο για να κερδίσει. Θα παλέψουμε κάθε πόντο, κάθε σετ κι αν χάσουμε θα έχουμε πέσει μαχόμενοι».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών έχει ως εξής:

Γήπ. ΠΑΟΚ, 18:00: ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλ. (Βασιλειάδης-Γεωργιάδης Μ.)

Γήπ. Αιγινίου, 19:00: Νίκη Αιγ.- Ηρακλής (Δανηιλίδου-Δεληκωστίδης)

Γήπ. ΜΕΝΤ, 20:00: ΜΕΝΤ-ΑΡΗΣ (Σιμίδης-Αμασιάδης)

Γήπ. Παναχαϊκής, 19:00: Παναχαϊκή-Κηφισιά (Μυλωνάκης-Γεωργουλέας)

Γήπ. Μίλωνα, 18:30: Μίλων-Παμβοχαϊκός (Φραγκάκης-Ράπτης)

Γήπ. Μεταμόρφωσης, 19:00: Μεταμόρφωση-ΓΣ Λαμίας (Βουδούρης-Μουλα Ε.)

To Top