Ο… ωραίος Άρης δίνει ραντεβού νίκης με την Καλλονή με τον κόσμο στο πλευρό του!

O Άρης… ωραίος, έτοιμος και αποφασισμένος με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει σήμερα (7.15μ.μ.-PRESSARIS LIVE) την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στην Καλλονή για την 2η αγωνιστική!

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου  έχει εντοπίσει τα σημεία στα οποία θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα έχει πάρει τις αποφάσεις του πλην της θέσης του κέντρου η οποία διεκδικείται από δυο ποδοσφαιριστές.
Ουσιαστικά, οι αλλαγές που ετοιμάζει στο βασικό σχήμα θα αφορούν σε τρεις θέσεις. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρει ο  Ηλίας Σταυρόπουλος, αντικαθιστώντας τον Ιμπέχ καθώς ο Νιγηριανός είναι φανερά ανέτοιμος.
Ντεμπούτο με τους κίτρινους αναμένεται να κάνει ένα από τα τελευταία αποκτήματα των κίτρινων ο Βασίλης Καραγκούνης. Ο 19χρονος θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Ηρακλή στο δεξί άκρο της άμυνας. Όσο για τους μέσους, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, κάτι που θέτει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό εκτός 11άδας.
Δίπλα στους Τάτο, Παπαδόπουλο, θα αγωνιστεί ένας εκ των Οικονομόπουλου, Έλσνερ. Η απόφαση θα ληφθεί από τον Έλληνα προπονητή την τελευταία στιγμή, όπως κι αυτή αφορά στον «φουνταριστό».
Όλα δείχνουν πως ο Μιχάλης Μανιάς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, ωστόσο, μόνο εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθεί ο Αγγελούδης.
Η υπόλοιπη 11άδα θα αποτελείται από τους παίκτες που άρχισαν το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα.  Δηλαδή, Διούδης, Τσουμάνης, Πουλίδο, Κύργιας, Ουντότζι.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο.

Η Καλλονή

Στην αποστολή της Καλλονής συμπεριλήφθηκε ο Χάρης Σιλιγαρδάκης ο οποίος εξέτισε την ποινή του αλλά και ο Γκάσιτς, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε. Επίσης, σε σχέση με την αποστολή της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός έμειναν οι Μπουρούς, Βλαστέλλης και Βαλιός, και τις θέσεις τους πήραν οι Σιλιγαρδάκης, Γκάσιτς και Ντάμπος.

Στην αποστολή της Καλλονής συμμετέχουν οι: Σιδεράκης, Χογκ, Μαρσέλο, Φαρία, Λεάντρο, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Γάλας, Καζάκης, Ντάμπος, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Λαμπρόπουλος, Γιουκαρής, Χωριανόπουλος, Γκάσιτς και Σιλιγαρδάκης.

Διαιτητής

Ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών θα διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με την Καλλονή.

Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα από την Ξάνθη και Γιώργος Πασχάλης από τον σύνδεσμο της Ηπείρου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Τοπούζης από τη Θράκη και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Σκουφίτσας από την Αθήνα.

 

To Top