Ο Πάρκερ και η δική του… Καρμπονέρο! (video)

Λέγεται Αλεξ Φρανσίν, είναι η… αντί – Λονγκόρια και η υπόθεση θυμίζει Καρμπονέρο – Κασίγιας!

«Φωτιά» έχουν πάρει από την Κυριακή το βράδυ όλα τα κουτσομπολίστικα σάιτ και όχι μόνο, για το φιλί του Τόνι Πάρκερ στη Γαλλιδούλα που βρισκόταν στη Στόζιτσε Αρίνα, μετά το τέλος του τελικού με την Λιθουανία…

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε το φιλί, αλλά λίγοι είδαν πως λίγη ώρα αργότερα, μετά την απονομή, ο Πάρκερ κατευθύνθηκε εκ νέου προς το μέρος της και της πέρασε το μετάλλιο στο λαιμό, γεγονός που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου…

Η κοπέλα του Πάρκερ, λοιπόν, λέγεται Αξέλ Φρανσίν είναι δημοσιογράφος, 31 ετών, με πτυχίο στα Μ.Μ.Ε και στην επικοινωνία και η σχέση της με τον Γάλλο κρατά σχεδόν δύο χρόνια. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάρκερ δείχνει δημόσια τον έρωτα του προς την Άξελ πάντως.

Μετά το τέλος του τέταρτου τελικού για το NBA η Άξελ περίμενε τον Πάρκερ στην φυσούνα του γηπέδου στο Μέμφις και για άλλη μια φορά ο Γάλλος την φίλησε μπροστά σε όλους. Στην Ευρώπη μπορεί να μην ήταν γνωστή η σχέση του Πάρκερ αλλά στην Αμέρικη ήταν κάτι που είχε διαρρεύσει και η 31χρονη είχε εμφανιστεί πολλές φορές στο γήπεδο των Σαν Αντόνιο Σπέρς είτε μαζί με τον Γάλλο είτε μόνη της.

Για πρώτη φορά το ζευγάρι εθεάθη μαζί από τους δημοσιογράφους το Νοέμβριο του 2011 λίγους μήνες μετά το διαζύγιο του Πάρκερ με την Λονγκόρια. Η 31χρονη, που της αρέσει να την αποκαλούν με το μικρό της όνομα, πριν κάνει δεσμό με τον Πάρκερ είχε μια σχέση 10 ετών. Τον περασμένο Μάϊο υπήρχαν έντονες φήμες ότι το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Στο 17:08 και στο 17:51 του βίντεο

Πηγή: sentragoal.gr

To Top