Ώρα για το δεύτερο… “εξάποντο”, νικάει και προσπερνάει τη Βέροια!

Επιχείρηση «εξάποντο» νούμερο 2 για τον Άρη! Οι κίτρινοι πήραν το φιλί της ζωής μετά την νίκη τους επί του Πανιωνίου, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Σήμερα (PRESSARIS-LIVE 17:15) στο Κλεάνθης Βικελίδης θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους, με μια νίκη που «ζυγίζει» έξι βαθμούς έχοντας ως αντίπαλο τη Βέροια.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι με ενδεχόμενη νίκη θα ξεκολλήσουν για πρώτη φορά, μετά από αρκετούς μήνες από την τελευταία θέση και θα πάνε στα Χανιά για ένα ακόμη «παιχνίδι χωρίς γυρισμό» κόντρα στον Πλατανιά.

Μέχρι τότε βέβαια η «επιχείρηση-νίκη» είναι σε πλήρη εφαρμογή! Ο Παπαδόπουλος όλη την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσει ψηλά την ψυχολογία των παικτών του, χωρίς να μένουν στα όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα κόντρα στον Πανιώνιο. «Προσοχή στις παγίδες, δεν πρέπει να απαντήσετε σε καμία πρόκληση, η δουλειά μας είναι πώς θα πάρουμε τους χρυσούς τρεις βαθμούς» είναι μεταξύ άλλων τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Παράλληλα, όλη την εβδομάδα δούλεψε πολύ στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ζητώντας ο Άρης να αναπτύσσεται πολύ από τις «πτέρυγες» -όπως προήλθε το γκολ με τον Πανιώνιο- αλλά να «παίζει» και την κάθετη μπαλιά έξω από την αντίπαλη περιοχή. Γενικά, η εντολή του Παπαδόπουλου είναι ξεκάθαρη: «Βάλτε τη μπάλα μέσα!».

Πέρα από τους τραυματίες Πουλίδο και Βλάχο (τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή), ο προπονητής των κίτρινων δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και ετοιμάζεται να εφαρμόσει το «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Με άλλα λόγια, οι κίτρινοι αναμένεται να κατέβουν με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Βανγκέλι, Τσουμάνη, Μπουγαΐδη, Γιαννίτση, στο κέντρο τους Καμινιώτη, Τσιάρα, Τάτο και μπροστά τους Μπακασέτα, Μανιά και Αγκάνθο.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Αγκάνθο, Αγγελούδη, Βανγκέλι, Βλάχο, Γιαννίτση, Γουναρίδη, Διούδη, Καμινιώτη, Κουσίδη, Κύργια, Μανιά, Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Σουνά, Τάτο, Τσιάρα, Τσουμάνη, Ψυχογιό.

Η αποστολή τς Βέροιας: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοϊτς, Τραπ, Βεργώνης, Παυλίδης, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μάνος.

Ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο θα σφυρίξει το κρίσιμο ματς. Συνεργάτες του Ηπειρώτη διαιτητή θα είναι οι Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς). Τέταρτος θα είναι ο Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

 

To Top