Η σιγουριά Καλαϊτζίδη και η… πίεση των ποδοσφαιριστών του Άρη

Η αναμονή είναι ο χειρότερος «εχθρός» των ποδοσφαιριστών του Άρη που συνεχίζουν τις προπονήσεις, αν και από σήμερα θα έχουν μπροστά τους δύο ακόμα μέρες ξεκούρασης.

Τις δύο τελευταίες μέρες οι προπονήσεις δεν θυμίζουν αυτές του προηγούμενου διαστήματος, καθώς οι ρυθμοί έχουν ανέβει αρκετά, ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, φροντίζει καθημερινά να τους… υπενθυμίζει την υποχρέωση τους, που δεν είναι άλλη από το να είναι απόλυτα προσηλωμένοι σε όσα ζητάει στο χορτάρι του «Δασυγένειου».

«Θέλω η εικόνα σας να είναι καθημερινά βελτιωμένη. Να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μην ξεχνάτε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας», τόνισε πριν ξεκινήσει το χθεσινό πρόγραμμα ο 58χρονος τεχνικός που εμφανίζεται σίγουρος για την άνοδο του Άρη, γι αυτό και πιέζει τους παίκτες, ώστε να είναι αγωνιστικά έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί η διαδικασία των μπαράζ.

Παράλληλα, εντελώς διαφορετική είναι και η συμπεριφορά του. Ο Έλληνας προπονητής δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, κάνοντας συνεχώς παρατηρήσεις στους παίκτες της ομάδας, που προσπαθούν να αποδώσουν, αλλά η αβεβαιότητα σε πρώτο βαθμό και η έντονη ζέστη σε δεύτερο δεν τους επιτρέπει παρά την πίεση του τεχνικού του Άρη να αντεπεξέλθουν όπως μπορούν και θα ήθελαν και οι ίδιοι.

To Top