31 Ιουλίου η έφεση Κατίδη, ποια είναι η θέση του παίκτη

Ο Άρης κέρδισε μετά από σκληρή δικαστική μάχη την υπόθεση της προσφυγής του Κατίδη. Ο δικηγόρος του παίκτης έκανε έφεση. Τι λέει όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστή;.

Σύμφωνα με όσα τονίζει στο στενό του περιβάλλον, ο Κατίδης δεν έχει πρόθεση να δημιουργήσει περαιτέρω ζήτημα, παρά την έφεση στην προσφυγή, οποία έγινε μετά από εισήγηση του δικηγόρου του. Η δικάσιμος μάλιστα, ορίστηκε στις 31 Ιουλίου, αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει αναβολή στο πλαίσιο της γενικότερης διάθεσης του Κατίδη να βρεθεί μια λύση για όλους.

Ο αρχηγός της εθνικής νέων τονίζει στους ιθύνοντες πως το θέμα με την προσφυγή του είναι καθαρά τυπικό, θεωρεί και ο ίδιος θέμα χρόνου ότι θα έρθει η πρόταση της Έβερτον. 

Το ενδιαφέρον της Έβερτον είναι τόσο έντονο που η κάλυψη της αποζημίωσης για την εκπαίδευσή του, τα λεγόμενα τροφεία (περίπου 400.000 ευρώ) είναι στις δυνατότητες της ομάδας και δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Μάλιστα και με δεδομένο, όπως υποστηρίζει, η πρόταση θα κατατεθεί και επίσημα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους με αποτέλεσμα να έχει και ο Άρης ένα σημαντικό όφελος.

To Top