ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπρατσιάκος: “Ηγέτης της Κύμης είναι η ίδια η ομάδα…”

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και εξήγησε γιατί δεν χρησιμοποίησε ούτε δευτερόλεπτο τον Μοχάμεντ Ελ Αμίν στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ο τεχνικός της Κύμης τόνισε: “Όταν έρχεσαι στο Αλεξάνδρειο να παίξεις με τον Άρη, παρά τα προβλήματά του παραμένει μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο Έλληνα προπονητή, έχει 2/12 βολές, κάνεις 19 λάθη και δεν είσαι καθόλου ανταγωνιστικός αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις από το παιχνίδι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Σφίξαμε την άμυνα, παίξαμε πιο έξυπνα, είχαμε καλύτερες αποστάσεις. Αν και όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για να είμαστε πιο σκληροί, ήταν δίκαιη η νίκη του Άρη. Εμείς πλέον συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Προμηθέα, ένα ματς από αυτά που μας ενδιαφέρουν και είναι μέσα στα πρέπει για την νίκη”.

Για τον Ελ Αμίν, που έφυγε και πήγε στα αποδυτήρια και δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε: “Είναι εσωτερικό μας θέμα. Πάνω από όλα σε μία ομάδα είναι η πειθαρχία, αγωνιστική και εξωαγωνιστική. Η Κύμη είναι ομάδα που ηγέτης της είναι η ίδια η ομάδα και κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα”.

Τουτζιαράκης: “Κάναμε πολλά φθηνά λάθη”

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης τόνισε: “Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι. Δεχθήκαμε 48 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά φθηνά λάθη. Όταν έρχεσαι έτσι να παίξεις στο Αλεξάνδρειο είναι δύσκολο να κάνεις το come back. Προσπαθησάμε μέσα από την άμυνα να αλλάξουμε λίγο το παιχνίδι, ήμασταν πιο σκληροί, αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

To Top