ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Όσο το μυαλό είναι περισσότερο στην πάσα και όχι στο σουτ θα λειτουργούμε καλύτερα”

Ο Άρης λειτουργεί καλύτερα σαν ομάδα διότι στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες σκέφτονται περισσότερο την πάσα παρά το σουτ, όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά και τη νίκη επί της Κύμης.

Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρηρήρια στην ομάδα και τα παιδιά για τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η Κύμη είναι καλή ομάδα, φαίνεται από την πορεία της. Πρέπει να είσαι σοβαρός για να την κερδίσεις. Παίξαμε καλά, είχαμε περισσότερα καλά διαστήματα από ότι άσχημα, είμαστε στην σωστή κατεύθυνση για να λειτουργήσουμε καλύτερα, ειδικά στην επίθεση.

Έχουμε πολύ κοντά το επόμενο παιχνίδι (με Μπάκεν Μπέαρς στην Δανία), πρέπει να προετοιμαστούμε στον χρόνο που έχουμε, όπως κάναμε και για τον αγώνα με την Κύμη. Είχαμε και την… απουσία του Σίμτσακ που ήταν σα να μην έπαιξε. Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας, ήταν θετικό ότι μπορέσαμε να τον κρατήσουμε στον πάγκο”.

Ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι του Ντραγκίσεβιτς και απάντησε πως “όλη η ομάδα λειτουργεί καλύτερα και αυτό θα συμβαίνει όσο το μυαλό είναι περισσότερο στην πάσα και όχι στο σουτ. Θα είναι καλύτερα… Προσπαθούμε να βρούμε το συστατικό που μας λείπει και έτσι να αναδειχθούν παίκτες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και να έχουμε και πολυφωνία στην επίθεση, για να προβληματίσουμε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα”.

To Top