ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Να μην αδικούμε τους εαυτούς μας και την ομάδα”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης υπογράμμισε μετά τον αγώνα πως πλέον τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Άρη μικραίνουν και πως όλοι δουλεύουν για να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: “Συγχαρητήρια στην Κύμη για την αξιόλογη πορεία της. Ήρθε μετά από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και δεν θέλαμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως, γιατί ξέρουμε ότι είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά. Προετοιμαστήκαμε σωστά και θέλαμε να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι, να μην κάνουμε λάθη και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και την συνδυάσαμε και με καλό μπάσκετ”.

Ρωρήθηκε τι έχει αλλάξει και ο Άρης παρουσιάζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και απάντησε: “Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όλοι ξέρουμε ότι δεν κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα, αυτό έφερε επιπλέον άγχος, αλλά τώρα δεν έχει φύγει το άγχος, παίζουμε πιο ελεύθερα, κάναμε και κάποιες μαζεμένες νίκες και προχωράμε, γιατί πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας και την ομάδα”.

Σε ερώτηση για τα κενά διαστήματα που παρουσιάζει η ομάδα απάντησε πως “είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Στο ξεκίνημα της χρονιάς τα σκαμπανεβάσματα ήταν πολύ μεγαλύτερα από ότι τώρα. Υπάρχουν πλέον αρκετά καλά διαστήματα, έχουμε μικρύνει τα άσχημα διαστήματα και αυτό θέλουμε, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε πιο μικρά, παίζουμε καλύτερο μπάσκετ”.

To Top