ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσουμάνης στο PRESSARIS: “Περιμένω σαν τρελός να δω το Χαριλάου και πάλι γεμάτο…”

Η επιστροφή του στον Άρη, πραγματοποιήθηκε μετά και από δική του επιθυμία να συμβάλλει στην προσπάθεια “αναγέννησης” του συλλόγου, με την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Ο πρώτος στόχος για τον Νίκο Τσουμάνη, επιτεύχθηκε οριστικά τον περασμένο Μάϊο, όταν οι “κιτρινόμαυροι” με τον ίδιο, ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος επικύρωσαν και τυπικά την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Το μεγάλο στοίχημα, τόσο για τον Άρη, όσο και τον ίδιο τον 25χρονο ποδοσφαιριστή είναι φέτος. Ο προβιβασμός στη Σούπερ Λίγκα είναι μονόδρομος…

-Νίκο, ποιο είναι το “ταμείο” σου μέχρι στιγμής, μετά την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα;

“Μπορώ να πω ότι έως ένα βαθμό είμαστε ικανοποιημένοι. Όχι, βέβαια στο βαθμό που θα θέλαμε. Μπορούμε πολύ καλύτερα και είναι δεδομένο αυτό. Η δεύτερη θέση δεν μας αρκεί για κανένα λόγο. Αν είχαμε από τον Σεπτέμβριο μία σειρά επίσημων αγώνων στα πόδια μας, όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα”.

-Θεωρείς ευεργετικό το γεγονός πως το “καμπανάκι” χτύπησε από νωρίς;

“Είμαι σίγουρος γι αυτό. Είναι εντελώς διαφορετικά τα φιλικά από τα επίσημα. Νομίζω ότι αντιληφθήκαμε πλήρως το πόσο δύσκολη θα είναι η φετινή χρονιά. Απ΄ότι φάνηκε και στην πορεία, μας βοήθησε, γι αυτό και έχουμε καταφέρει αυτό το σερί νικών το τελευταίο διάστημα. Είναι καλύτερα που έγινα στην αρχή, παρά να γινόταν μελλοντικά σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια. Εχουμε τον χρόνο τώρα να διορθώσουμε τα λάθη μας και ήδη κάναμε μία πρώτη αρχή”

screenshot_1

Ο Νίκος Τσουμάνης με τον συντάκτη του PRESSARIS, Νίκο Οικονόμου

– Η αδυναμία που εμφανίζει η ομάδα ανασταλτικά, είναι ικανή να προβληματίσει περαιτέρω;

“Σαφέστατα δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν δουλεύουμε στο κομμάτι αυτό. Αντιθέτως, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Πολλές φορές είναι η φύση του παιχνιδιού τέτοια, που πρέπει να διασπάσουμε άμυνες, να βοηθήσουμε όλοι με το να προωθηθούμε και γι αυτό μένουν κάποια κενά. Η ομάδα έχει μέταλλο. Ακόμα και αυτές τις αδυναμίες θα τις εξαλείψουμε άμεσα”.

-Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές πόσο σας επηρέασαν;

“Είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι. Ξέρουμε ότι και από την πλευρά του κ. Καρυπίδη καταβάλλεται προσπάθεια. Σημασία έχει ότι έγινε, παρότι μπορεί να υπήρξε μία καθυστέρηση. Από εκεί και πέρα αγωνιστικά δεν μας επηρέασε. Δεν το σκεφτόμασταν. Θέλαμε να κάνουμε μόνο νίκες”.

-Πως αντιμετώπισες την κλήρωση με τον Ολυμπιακό;

“Με πολύ αισιοδοξία. Ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε. Θα πάμε για τη νίκη. Αν και το Κύπελλο είναι δεύτερος στόχος μας, θα τα δώσουμε όλα για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται”.

-Σκέφτεται το γήπεδο γεμάτο σε αυτό το ματς;

“Και μόνο στην ιδέα τρελαίνομαι. Το περιμένω σαν τρελός! Το έχω ζήσει και παλιά και θέλω να το ζήσω ξανά. Είναι μοναδικό συναίσθημα να παίζεις γι αυτό τον κόσμο”.

-Οι “νέοι” της ομάδας, σας ρωτούν για την ατμόσφαιρα αυτή;

“Φυσικά, αν και έχουν ανατρέξει στο ίντερνετ και έχουν δει τι συμβαίνει στο γεμάτο Χαριλάου. Όλοι ανυπομονούν να δώσουν χαρά στον κόσμο”.

-Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον κόσμο του Άρη και όχι μόνο;

“Υγεία σε όλο τον κόσμο και να επικρατεί η ομόνοια. Ειδικά στον κόσμο του Άρη να κάνει λίγο ακόμα υπομονή, αν και έχει υπομείνει πολλά τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος, ότι το 2017 θα βρει τον σύλλογο εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι και θα δώσουμε και την ψυχή μας για να το πετύχουμε”.

 

 

To Top