ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλώς ήρθες… κιτρινόμαυρο 2017! Καλή χρονιά και ευχές στην οικογένεια του ΑΡΗ από το PRESSARIS!

Καλώς ήρθες… κιτρινόμαυρο 2017!  Το 2016 μας αποχαιρέτησε… Το 2017 βρίσκεται στη «ζωή», αναπνέει τις πρώτες του στιγμές, κάνει τα πρώτα του βήματα.

Ένας ακόμη χρόνος έφυγε, με τεράστιες δοκιμασίες, δυσκολίες, εμπόδια αμέτρητες πίκρες και προβλήματα για την ελληνική κοινωνία, αλλά και τον κόσμο του Άρη, την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Πολλές για μια ακόμη χρονιά, οι απώλειες συνΑΡΕΙΑΝΩΝ που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή… Κανείς δεν θα τους ξεχάσει… Θα είναι μαζί με την οικογένεια του Άρη για ΠΑΝΤΑ.

Αρκετές όμως οι χαρές, οι αποδράσεις από τη μιζέρια μέσα στο 2016, ουκ ολίγες και οι επιτυχίες που κράτησαν ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία με τον “θεό του πολέμου” μπροστ-ΑΡΗ.

Εδώ και λίγο, όμως, το 2017 είναι στον… αέρα! Μια νέα χρονιά αποτελεί πάντα την αφορμή για νέες σκέψεις, ιδέες, νέα δύναμη και νέους αγώνες, αφού όλοι θα πρέπει να έχουν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, να έχουν τον απολογισμό, το «ταμείο» τους, την (αυτ0) κριτική τους.

Το 2017 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλον τον Άρη!

Από τη μια περιμένει να σφραγίσει την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο στην μεγάλη κατηγορία, απαλλαγμένος από τις αμαρτίες και τα χρέη του παρελθόντος, κάνοντας όλους και πάλι περήφανους.

Από την άλλη στο μπάσκετ, να συνεχίσει την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης, αλλά και την αγωνιστική αντεπίθεση για την κορυφή και τους τίτλους.

Στο βόλεϊ, να μπει και πάλι στην τροχιά των επιτυχιών, μαζί με όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη Άρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, αλλά κρατάει ψηλά τη σημαία του πιο υπερήφανου συλλόγου της Ελλάδας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2017 για όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ από το PRESSARIS!

To Top