ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητρούσης: «Πάνω από μισό αιώνα Άρης!»

Ο Μιχάλης Μητρούσης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Άρη και είναι,  άλλωστε, από τους ελάχιστους επώνυμους φίλους της ομάδας, που το βροντοφωνάζει!

Και αυτήν ακριβώς την αγάπη του για τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο φρόντισε να την μεταλαμπαδεύσει στην κόρη του, η οποία, αν και μεγάλωσε στην Αθήνα, μακριά, δηλαδή, από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη, βάδισε στα… φίλαθλα χνάρια του πατέρα της!

Ο πετυχημένος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Arena Press, όπου μιλάει για την αγάπη ου για τον Άρη, τις επισκέψεις του στο Κλεάνθης Βικελίδης και το Αλεξάνδρειο, αλλά και την παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη” στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου: «Θεωρώ ότι πλέον η ομάδα του ποδοσφαίρου έχει βρει τα πατήματά της και δεν θα έχει πρόβλημα στο να επιστρέψει στη Super League. Είναι θέμα χρόνου…. Με το υλικό, που διαθέτει ο Άρης, μπορεί να ξεπεράσει άνετα κάθε αντίπαλο. Καταρχήν, έχει στις τάξεις του έναν παικταρά, τον Τζεμπούρ, ο οποίος, αν αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο, μπορεί να τους εξαφανίσει όλους. Επίσης, μου αρέσουν πολύ ο Διούδης, ο Καπνίδης…».

«Ο Άρης βρίσκεται διοικητικά στην καλύτερη φάση»

Ο Μιχάλης Μητρούσης «έπλεξε» το εγκώμιο των δύο προέδρων του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη: «Τον Θοδωρή Καρυπίδη τον εκτιμώ πάρα πολύ βάσει των έργων του στην ομάδα μου. Δεν με νοιάζει τι λέγεται γι΄ αυτόν…. Με νοιάζει ότι ό,τι έχει πει, το έχει κάνει….», για να προσθέσει: «Ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ κρίσιμη καμπή και αν δεν είχε βρεθεί αυτός, ενδεχομένως να μην μιλούσαμε τώρα για τον Άρη».

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Ο κύριος Λάσκαρης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, μετρημένος. Έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ‘αναγέννηση’ του Άρη και όλοι οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε», για να καταλήξει: «Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι οι δύσκολες μέρες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ότι θα δούμε πολύ καλύτερες μέρες».

«Με πλήγωσε η ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Για το πώς “βλέπει” την φετινή πορεία της ομάδας του μπάσκετ: «Θα είμαι ειλικρινής: με πλήγωσαν πολύ οι ήττες από τον ΠΑΟΚ και το Ρέθυμνο. Ιδίως η πρώτη…. Όπως και πέρυσι στενοχωρήθηκα στα ματς με την ΑΕΚ, καθώς εμείς δικαιούμασταν κανονικά την 3η θέση. Δεν μας κέρδισε η ΑΕΚ, εμείς την αφήσαμε».

Για τα νέα παιδιά, τα οποία αποτελούν «περιουσία» του συλλόγου: «Ο Φλιώνης, ο Χρηστίδης είναι το μέλλον του Άρη. Είναι πολύ καλοί παίκτες και μου αρέσει που ο κύριος Πρίφτης τους δίνει από τώρα ευκαιρίες».

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα: «Η αλήθεια είναι πως, λόγω της δουλειάς, δεν μου δίνεται συχνά η δυνατότητα να πηγαίνω σε κάποιο γήπεδο, για να παρακολουθήσω τον Άρη! Ωστόσο, φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά για την ομάδα μου, είτε μέσω των εφημερίδων είτε μέσω του ίντερνετ».

Πηγή φωτογραφιών: intime

 

To Top