ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντούνης: “Αφιερωμένα τα γκολ στον κόσμο, μας βοηθάει και σε αντίξοες συνθήκες”

O επιθετικός του Αρη Μάρκος Ντούνης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης κι αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη επί του Πανσερραϊκού, την προσωπική του απόδοση και για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Metropolis” ο Ντούνης για:

– το αν έχει ξαναπετύχει δύο γκολ: «Ναι, έχω ξαναπετύχει δύο γκολ. Είχα βάλει και πιο παλιά όταν έπαιζα στον Πανιώνιο στην Α’ Εθνική και πέρυσι με τον Άρη στη Γ’ Εθνική».

– το αν το επόμενο βήμα είναι να πετύχει χατ τρικ: «Είναι λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο».

– τα συναισθήματα: «Είμαι αρκετά χαρούμενος. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, κερδίσαμε εύκολα πιστεύω το παιχνίδι αν και δεν ήταν  τόσο εύκολο όσο φάνηκε. Κάναμε καλό παιχνίδι από την αρχή, πιέσαμε τον αντίπαλο και βάλαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

– το που αφιερώνει τα γκολ: «Τα γκολ τα αφιερώνω στην ομάδα και στον κόσμο που έδωσε και χθες το παρών σε αντίξοες συνθήκες. Μας βοηθάει πάρα πολύ. Ελπίζω να έρθει περισσότερος κόσμος στη συνέχεια που θα ξεκινήσουν τα δύσκολα παιχνίδια».

– το αν ήταν εύκολη η νίκη: «Δεν ήταν αλλά εμείς την κάναμε εύκολη. Οι ομάδες κλείνονται και το θέμα είναι πότε θα πετύχεις το πρώτο γκολ. Μετά ανοίγονται και έρχονται και οι φάσεις».

– τα σκαμπανεβάσματα του Άρη: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στην Καλλιθέα χάσαμε ευκαιρίες και αντί να πετύχουμε γκολ, το φάγαμε. Το θέμα είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, θα έρθουν και τα γκολ. Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και χθες κάναμε τις ίδιες τελικές. Απλά χθες πετύχαμε τα γκολ».

– τη δύσκολη συνέχεια: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα ξεκινάνε τα παιχνίδια έξι πόντων και για να είμαστε στην κορυφή, πρέπει τα πάρουμε».

– το αν Απόλλων, Άρης, Λαμία, ΟΦΗ θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Αυτές οι τέσσερις ομάδες θα πάνε μέχρι το τέλος για τις δύο θέσεις».

– το αν ο Άρης θα είναι μέσα στις δύο πρώτες: «Δε γίνεται ο Άρης να μην είναι. Είναι το μεγαλύτερο όνομα, το φαβορί, έχει την καλύτερη ομάδα».

– το αν το βάρος της φανέλας δημιουργεί πίεση: «Σίγουρα δημιουργεί. Είσαι στον Άρη, μια μεγάλη ομάδα, το δύσκολο είναι να χάσεις το παιχνίδι. Εκεί είναι κάτι διαφορετικό».

– το ποιος είναι ο στόχος του: «Να ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ και να καθιερωθώ».

 

To Top