ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βοσνιάδης: “Θα δούμε διαφορετικό Άρη με Απόλλωνα – Στήριξη σε Αναστόπουλο”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει την εμπειρία να πετύχει τον στόχο του Άρη.

Έναν διαφορετικό Άρη περιμένει να δει απέναντι στον Απόλλωνα ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα και σημείωσε ότι απαιτείται στήριξη στον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά είπε:

«Έχει την υπομονή ο Απόλλων, γιατί έχει τους βαθμούς. Θα δείξει την υπομονή που πρέπει και πιστεύω θα έχει πιο καθαρό μυαλό από τον Άρη. Ο Άρης, όμως «καίγεται» για τους πόντους. Πιστεύω ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Άρη. Έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει οπουδήποτε τους τρεις βαθμούς.

Όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται, όχι παίξαμε άσχημα μέχρι το 60′, μετά ανέβηκε και έκανε φάσεις… Εχει τη δυνατότητα ο έμπειρος κόουτς που έχει να τη διαχειριστεί την κατάσταση. Κάποια στιγμή στην Ελλάδα κάθε φορά που στραβώνει ένα αποτέλεσμα, όλα στρέφονται πάνω στον προπονητή. Δεν είναι έτσι. Βλέπουμε πόσο κέρδος τεράστιο έχει ο ΠΑΟΚ από τη στήριξη του Ίβιτς. Πριν δύο μήνες έφταιγαν τα πάντα. Σε δύο μήνες, από τη στιγμή που ήρθε η στήριξη, ο ΠΑΟΚ παίζει καταπληκτικά. Είναι πραγματικό σχολείο ο ΠΑΟΚ. Αν κάτσει να τον αναλύσει προπονητής, είναι εξαιρετικό αυτό που βλέπει.

Όλοι πρέπει να στηρίξουν τους παίκτες και τον προπονητή. Να τους αφήσουν ήρεμους. Ο Αναστόπουλος έχει την εμπειρία για να πετύχει πράγματα στον Άρη. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ασχολούνται με τον προπονητή. Πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα ο Άρης να πάρει αποτέλεσμα. Μπορεί η πορεια του να είναι με τα προβλήματά του, αλλά θα είναι τελείως διαφορετικός στο παιχνίδι της Κυριακής και το ματς θα είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα».

To Top