ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δώδεκα οι απολυμένοι στη Football League, νέο δ.σ. για εκλογές και “καυτά” θέματα

Δώδεκα έφτασαν οι απολυμένοι στη Football League, νέο δ.σ. θα πραγματοποιηθεί για τα “καυτά” θέματα της λίγκας.

Όπως μετέδωσε το a-sports: “Έτσι, τη Δευτέρα (6/2) απολύθηκαν άλλοι έξι υπάλληλοι της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας και συνυπολογίζοντας και τους ισάριθμους, που είχαν πάρει τον ίδιο… δρόμο τον προηγούμενο μήνα ήδη 12 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο στόχος είναι να φύγουν άπαντες και στο τέλος να επαναπροσληφθούν 8 με 10 υπάλληλοι με νέες συμβάσεις, οι οποίες θα κυμαίνονται στα 800 περίπου ευρώ. Ήδη, πάντως, από τους 22 υπαλλήλους έμειναν 10, δηλαδή λιγότεροι από τους μισούς…

Ανεξάρτητα απ’ όλα αυτά, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πια ότι πολύ δύσκολα η Ένωση Β’ Εθνικής θα παραμείνει για πολύ στη ζωή με αυτή τη μορφή, ενώ είναι γνωστό ότι υπήρχε η προοπτική να ενταχθεί στους κόλπους της ΕΠΟ (ουσιαστικά να απορροφηθεί), αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τερματιστεί το καθεστώς ανωμαλίας με τη δοτή προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία.

Από εκεί και πέρα, το προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (6/2) Δ.Σ. στην Ένωση Β’ Εθνικής δεν έγινε ξανά! Βέβαια αυτή τη φορά η αναβολή γνωστοποιήθηκε εγκαίρως και δεν… χρειάστηκε να εμφανιστεί το μόνιμο φαινόμενο εσχάτως της μη απαρτίας.

Μοιραία φυσικά έμεινε και ακέφαλη η διοργανώτρια, αφού δεν έγιναν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου, θέση για την οποία προοριζόταν ο κυβερνητικός Κωνσταντίνος Νικόλτσιος.

Πάντως, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την Τρίτη (7/2) ότι το νέο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (14/2).

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει την Τρίτη 14/02/2017 και ώρα 13:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1 Εκλογή Προέδρου

2 Εκλογή Αντιπροέδρου

3 Εκλογή Υπεύθυνου Οικονομικής Διαχείρισης

4 Εκκρεμότητες με Δ.Ο.Υ.

5 SUPER LEAGUE

6 Αγωνιστικά Θέματα

7 Ασφάλεια Ποδοσφαιριστών

8 Θέματα Προσωπικού

9 Διάφορα θέματα».

To Top