ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έτσι σκέφτεται τον Άρη της Κυριακής στην Πάτρα, ο Δημήτρης Σπανός

Ελάχιστες θα είναι οι παρεμβάσεις του Δημήτρη Σπανού, στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Αγυιάς, κόντρα στην Παναχαϊκή. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο 48χρονος προπονητής των «κιτρινόμαυρων», προχώρησε χθες σε πολλές δοκιμές κατά τη διάρκεια της προπόνησης, δίνοντας μία πρώτη εικόνα του τρόπου σκέψης του, για το συγκεκριμένο ματς.

Όσον αφορά την αμυντική γραμμή, η μία και μοναδική -εκτός απροόπτου- αλλαγή θα είναι αυτή της επιστροφής του Γιώργου Βαλεριάνου, στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Πέτρου Κανακούδη, που κάλυψε το κενό του πρώτου στο ματς με τον Εργοτέλη, όπου εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Από εκεί και πέρα, σταθεροί στις θέσεις τους, θα παραμείνουν, οι Μανώλης Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα και Γιώργος Δεληζήσης. Ο Χουσεΐν Μουμίν, είναι ο μόνος σίγουρος της μεσαίας γραμμής, με τον παρτενέρ του να παίζεται μέχρι στιγμής, μεταξύ των Μπράνισλαβ Νίκιτς και Λευτέρη Ιντζόγλου.

Ο πρώτος ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Πασχάλη Κάσσο στο αριστερό.

Σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Μπάμπης Παυλίδης με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλου, σταθερό στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» ενδεκάδας. Τουλάχιστον, αυτές ήταν μέχρι και χθες οι σκέψεις του Δημήτρη Σπανού, που έχει μπροστά του δύο ακόμα προπονήσεις, για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

To Top