ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταπέλτης ο Δημητριάδης για Νεφελούδη: “Απαράδεκτη συμπεριφορά”

Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του μίλησε με αφορμή την συμπεριφορά του Ανδρέα Νεφελούδη σε βάρος του Άρη και την μήνυση που κατέθεσε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τις απόψεις του κ. Νεφελούδη για τον Άρη και τον κ. Καρυπίδη από την στιγμή που του δόθηκε το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, τοποθετήθηκε όπως όλοι από τον Σύριζα και κάθεται να μιλάει με αυτόν τον τρόπο, να βγαίνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να βρίζει και να αποκαλεί τους Αρειανούς φασιστοειδή, οι οποίοι υπερασπίζονται στην ομάδα τους.

Σαν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας ας ασχοληθεί πρώτα με τους ανέργους που τους υπόσχονταν όλοι ότι θα τους βρουν δουλειά, που θα σκίζανε μνημόνια, που έχουν αφήσει τα παιδιά πάνω στις τούρκικες φυλακές και ας σταματήσουν να προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με αυτές τις χαζομάρες που κάθονται και λένε προσπαθώντας να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα με οτιδήποτε βρούνε εκείνη την στιγμή.

Αυτό δεν τον τιμά, έχει μια θέση η οποία είναι Κυβερνητική και δεν την σέβεται αλλά ποιος μέσα από την Κυβέρνηση σέβεται την θέση την οποία έχει; Κανένας. Πραγματικά έχω εξοργιστεί, είναι απαράδεκτο να κάθεται και να μιλάει έτσι για την ομάδα μας. Ας ασχοληθούν κάτω στην Αθήνα με τις δικές τους ομάδες τι κάθονται και ασχολούνται με τις δικές μας.

Για την ενόχληση μερικών με την επιστροφή του Άρη στην Super League είπε:

Βέβαια, οτιδήποτε έχει σχέση με Βόρεια Ελλάδα ενοχλεί. Κάνουμε μια φιλότιμη προσπάθεια εδώ και τόσο καιρό να φτιάξουμε την ομάδα μας και αντί να βοηθήσουν με ένα καθαρό πρωτάθλημα κάθονται και δημιουργούν τέτοια θέματα. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Αυτοί δεν έχουν νου υγιή εκεί είναι το πρόβλημα τους.

Για την συγγνώμη του Ζουράρι είπε:

Κατόπιν εορτής δεν μου λέει κάτι το θέμα είναι να μη βγαίνουν και τα λένε από την αρχή αυτό είναι το πρόβλημα μας. Το πρόβλημα είναι να μη μπαίνουν στη διαδικασία να προσπαθούν να προκαλέσουν την κοινή γνώμη. Όλοι έχουμε τα προβλήματα μας, ουσιαστικά έχουμε την ομάδα μας την οποία την αγαπάμε θέλουμε να προχωρήσει μπροστά και είναι ένα φως στο τούνελ στο οποία μας έχουν βάλει. Τουλάχιστον ας μας αφήσουν να ηρεμήσουμε, να αισθανόμαστε ότι κάνουμε κάτι.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη είπε:

Θεωρώ ότι ανοίγουμε μια καινούρια σελίδα έχουμε καλές προοπτικές στον ορίζοντα μας, θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά. Το θέμα είναι να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε σιγά σιγά να τους κατακτήσουμε και στο τέλος να πάρουμε όλο αυτό που ονειρευόμαστε το οποίο είναι δεδομένο. Το «κακό» είναι ότι έρχεται ένα πολύ καλό νέο, είναι η άνοδος μας και από κει και πέρα έχουμε να ασχοληθούμε και με αυτά.

Είμαστε σε ένα τούνελ πάμε να χαρούμε και αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος κατέχει αυτή τη θέση που αν δεν την είχε θα ήταν ένα τίποτα και δεν θα ασχολούμασταν μαζί του αυτή τη στιγμή, δημιουργεί θέματα και προβληματα και μας χαλάει την χαρά.

Εγώ πάντα με την πρώτη ευκαιρία μιλάω για τον Άρη αυτό είναι δεδομένο άλλες φορές μιλάω σοβαρά και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε άλλους χώρους στους οποίους βρίσκομαι αλλά και για πλάκα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν μιλάμε για κάποιες ομάδες πάντα θα υπάρχει ένας Σωκράτης από πίσω να μιλάει για τον Άρη. Είναι το σωστό να υπάρχει ένας δυνατός Άρης στη Θεσσαλονίκη, οι ομάδες στην πόλη είναι συγκεκριμένες και πρέπει να υπάρχουν αυτές οι ομάδες για να υπάρχει «υγεία» μέσα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον δήμαρχο είπε:

Μετά το φιάσκο το οποίο ζήσαμε με την ΕΥΑΘ και την αδιαφορία του δημάρχου τον οποίο πήγα και τον στρίμωξα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν μπει κάποιος στην σελίδα μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα δει το βίντεο που έβγαλα στο οποίο γυρνάει και λέει για το νερό το οποίο δεν είχαμε για 6 μέρες ότι δεν τον νοιάζει. Ήταν εκεί το μισό υπουργικό συμβούλιο για την το αναπτυξιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν πίεζε σαν δήμαρχος. Του είπα πως μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ έχεις μια δημοτική σου σύμβουλο γιατί δεν την ρωτάς, να μάθεις, να παρέμβεις εν ανάγκη και μου είπε ότι δεν είναι στα θεσμικά του πλαίσια και θεσμικές του αρμοδιότητες. Για το θέμα της Μακεδονίας επίσης έλεγε ότι δεν ήταν στις θεσμικές του αρμοδιότητες αλλά παρ’όλα αυτά ασχολιόταν ένθερμα και προκαλούσε το δημόσιο αίσθημα. Ο Μπουτάρης θέλει να τα έχει καλά με όλους αλλά αυτοί που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους δεν είναι και πολύ αξιόπιστοι τελικά. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά τα οποία θα βγουν στην φόρα. Εδώ είμαστε.

Το μήνυμα του για τον Άρη:

Ένα μπράβο στην ομάδα μας και να έχουμε πάντα επιτυχίες.

To Top