Απαγόρευση εισόδου για 10 μήνες στον Γιαννακόπουλο!

Με τιμωρία 10 μηνών απ’ όλα τα γήπεδα τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τις δηλώσεις του ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας, μετά το τέλος του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιαννακόπουλος δεν έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται σε κανένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι τον Μάιο του 2015! Είναι δεδομένο ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ασκήσει έφεση…

Αναλυτικά η ποινή:

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες»

To Top