Θέος: «Όσο είμαστε πρώτοι, έχουμε εχθρικές διαιτησίες»

Τα διαιτητικά λάθη σε βάρος της Κ-17 ήταν εμφανή, για άλλη μια φορά, πράγμα το οποίο δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει ο Τάσος Θέος μετά την ήττα στην Ξάνθη με το σκορ – «μαγική εικόνα» 4-0.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε αρχικά, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου: «Σίγουρα κάναμε ένα κακό ξεκίνημα και πληρώσαμε το κακό πρώτο εικοσάλεπτο. Στο διάστημα αυτό, σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Το πληρώσαμε, αφού βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Για εμάς, όμως, δε είχε τελειώσει το παιχνίδι και το δείξαμε. Πετύχαμε ένα γκολ και ο διαιτητής το ακύρωσε. Πληρώσαμε την αδράνειά μας, αλλά και τα λάθη της διαιτησίας. Είχαμε δύο ακυρωθέντα γκολ και δύο δοκάρια».

Συνεχίζοντας τα σχόλιά του για το φαινόμενο των αρνητικών «σφυριγμάτων», ο Τάσος Θέος είπε: «Από τότε που έχουμε βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου μας, έχουμε συναντήσει εχθρικές ομάδες και διαιτησίες. Δεν έχουμε πάρει ούτε πέναλτι. Εμείς παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βγάζουμε παίκτες και να είμαστε ψηλά».

Ο τεχνικός των «κίτρινων» ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πολύ κακώς ακυρώθηκε το πρώτο γκολ που πετύχαμε. Ήταν σημαντικό, γιατί ήταν στο α’ ημίχρονο, θα μειώναμε σε 2-1 και θα άλλαζαν πολλά. Εμείς όμωσς πρέπει να δουλεύουμε σωστά και να μην ασχολούμαστε με αυτά. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε ματς. Τώρα στα δύσκολα πρέπει να φανεί ότι υπάρχει ταλέντο στην ομάδα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top