“Αυτοκτονία” για Σενεγάλη από κάρτες, πέρασε η Κολομβία

Η Κολομβία νίκησε με 1-0 τη Σενεγάλη, η οποία από επικεφαλής του 8ου ομίλου έπεσε στην 3η θέση κι έμεινε εκτός λόγω περισσοτέρων… καρτών στην ισοβαθμία με την Ιαπωνία!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η Σενεγάλη κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της όταν άρχισε η 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το γκολ του Γέρι Μίνα, όμως, έδωσε τη νίκη στην Κολομβία με 1-0 και οι έξι κάρτες που δέχθηκαν οι Αφρικανοί στο τουρνουά έδωσαν τη χαριστική βολή στην ομάδα του Αλιού Σισέ, που έμεινε στην 3η θέση στην ισοβαθμία με την Ιαπωνία, λόγω χειρότερου fair play.

Περιμένουν αντίπαλο (ουσιαστικά μεταξύ Αγγλίας και Βελγίου) οι Κολομβιανοί για τη φάση των 16, αγώνα που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης.

Γήπεδο: “Σαμάρα Αρένα” (Σαμάρα)

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Βοηθοί: Μίλοβαν Ρίσιτς (Σερβία), Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς (Σερβία)

Τέταρτος διαιτητής: Μπαμλάκ Τεσέμα (Αιθιοπία)

ΣΕΝΕΓΑΛΗ (Αλιού Σισέ): Εντιάιγ, Γκασαμά, Σανέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί (74′ Ουαγκέ), Σαρ, Κουγιατέ, Γκέιγ, Μπαλντέ (80′ Κονατέ0, Μανέ, Νιάνγκ (86′ Σακό)

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Άριας, Μίνα, Ντ. Σάντσες, Μοχίκα, Κ. Σάντσες, Ουρίμπε (83′ Λέρμα), Κουαδράδο, Κιντέρο, Ροντρίγκες (31′ Μουριέλ), Φαλκάο (89′ Μπόρχα)

Γκολ: 74′ Μίνα

Κίτρινη κάρτα: 51′ Νιάνγκ / 45′ Μοχίκα

To Top